Van az országban, vagy a világon olyan gazdagabb ember, aki kívánságokat teljesít?
Figyelt kérdés
Tudom gyerekesen hangzik, de hamarosan egyetemre készülök, és szeretnék vásárolni egy laptopot, viszont nem a gagyi 90-150 ezres fajtából, hanem lehetőleg Macbook Airt, viszont az én pénztárcámhoz képest az nagyon drága. Telekom meg hasonló szolgáltató kiesik, ismerősöm itt vett laptopot, ami fél év után nagyon belassult, tehát a kérdés adott. Van-e az országban vagy a világon olyan személy/szervezet, amely kívánságokat teljesít? Pályázatokat nem találtam magánszemélyeknek, csak lejártakat.2016. szept. 3. 21:10
11/12 anonim válasza:
Viszonylag gazdag vagyok és szoktam is jótékonykodni, de 400 000-es laptopom nekem sincs, és arra nem adnék pénzt, hogy egy nyikhaj tudjon menőzni a mások pénzén vett gépével, mert a 150 000-es neki gagyi.
12/12 anonim válasza:
150k az a gyagyi laptop többet tud mint 400k a mac laptopod öcskös😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!