Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki rendelt már Ebayről...

Valaki rendelt már Ebayről nagy dolgot?

Figyelt kérdés

Méretben, nem árban :)

Kivitte neki a postás?

Ha nem hagyott értesítőt?

2016. szept. 3. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne vinné ki a postás? Te kifizeted a szállítási köültséget az eladónak és kész, ezek után már nem kérdés, hogy kiszállítják-e. Ha meg valami hatalmas dolog, akkor lehet, hogy az eladó nem is szállítatt külföldre, vagy csillagászíti szállítási költsége van, de megkapod.

Ha nem hagyna értesítőt, akkor bemész a postára az irataiddal, hogy nem-e ott van. Főleg, ha nyomkövetés is lesz rajta.

2016. szept. 3. 20:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Egy fényképező állvány.

Hosszú és nehéz.

Free shipping to Hungary volt.

Ezt szerintetek kihozza a postás?

Szerintem ha minden ilyen csomagot házhoz hozna akkor beleszakadna :D

2016. szept. 3. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A csomagszállítónak autója is van. Soha nem láttál még zöld csomagszállító furgonokat Magyar Posta felirattal? Egy csomó mindent ők szállítanak ám ki.
2016. szept. 3. 21:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Úgy érted van az MPL-en kívül "sima" csomagszállítója is a postának?

Ha nem vagyok itthon akkor hagy értesítőt és beviszi a postára, vagy másnap megpróbálja kihozni újra?

2016. szept. 3. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az MPL ugyanaz. Csak van egy külön MPL futárszolgálatuk is. De a sima csomagos is MPL. Minden másfél kilónál (kb ennyi a határ) nagyobb csomagot autóval szállítanak ki. Az én inbygenes postaköltséggel rendelt Bookdepository-s könyveimet számtalanszor hozták már autóval. És igen, hagynak értesítőt is.
2016. szept. 3. 21:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ment a pozitív.
2016. szept. 3. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!