Hogyan kereshetnék egy kis + pénzt? 14 éves, srác
A gombászatos válaszokat olvastam már, de valahogy nem fogott meg, ugyanis ha én bemegyek egy erdőbe...helikopterrel visznek ki 3 hét múlva :D
Úgyhogy pl mar sok kérdőíves kitőltős oldalakat amivel lehet pénztkeresni. Nos, van olyan oldal, avagy "cég" amely úgy fizet, hogy kipostázzák az adott összeget? Mert az eddigiekből azt vontam le, hogy kiküldik a kérdőíved majd azt te kitöltve feladod, és bankártyára jön a pénz.
Erről legyetek szívesek felvílágosítani engem, illetve elfogadok még pár tippet!!
Ezek átbäszások Kérdező, ingyen dolgozol, egy kanyit nem fizetnek majd érte.
Kerüld el ezeket a "netes pénzkereséseket", mindegyik csak lenyúlás.
Értem, tehát az kilőve!
De mik játszanak még?
Milyen lehetőségek vannak még?
14 évesen nem sok, a diákmunkát leszámítva. Azzal érdemes megpróbálkozni, ami fontos, hogy legyen valami munkaszerződés, máskülönben a munkáltatód egyszerűen nem fizet ki, ha úri kedved úgy diktálja (igaz, te is kibszhatsz vele, mert felnyomhatod feketefoglalkoztatást)
A netes lehetőségek közül ezek vannak, a helyedben mindet elkerülném:
- MLM-átverés
- Fogyasztói csoport átverés
- Bedolgozásos átverés
- PTC hülyeségek (egymilliárd kattintás után kapsz 0,000000000000000001 dollárt)
- Cashfiesta és egyéb "pénzprogramok". Fizetni egyik se fog, csak jól telerakja vírussal a géped oszt viheted szervizbe.
Egyiknél sem, nem tudom miért ír hülyeséget az előző. 16 év alatt nem nagyon ad munkát a diákszövetkezet. (hivatalosan 15)
Max ha találsz valami rokont vagy ismerőst aki egy kis pénzért cserébe ad neked valami munkát.
"A diákok 16 éves koruktól dolgozhatnak. Iskolai szünidőben, szülői engedéllyel a nappali tagozatos, 15 éves tanulók is dolgozhatnak, ha általános iskolába, szakiskolába vagy középiskolába járnak."
forrás:
nav.gov.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!