Ballagás. Nyolcadikból ballagok idén, anyukám egyedül nevel. Havonta kb.80. 000 forintot keres. Most télen zárva lesznek, szóval ez a bevétel is elesik. Keressett másodállást, de az semmire se elég. :/ Mennyibe kerül átlagosan egy ballagás?
Figyelt kérdés
Caak hogy tudjam, mire számítsak. Kôszönöm a válaszokat! :)2016. szept. 1. 15:38
21/22 anonim válasza:
A ballagas nem egy iskolai cècò hanem az a gyereknek is egy èlmèny, egy korszak lezárása. Az èn altalanos sulimban már 70es èvekből valò tablòk is voltak szòval ez nem egy ùj keletű hülyesèg. Nem hiszom hogy pár szál virág meg egy tablò mièrt olyan nagy dolog, urambocsá egy vacsora a diáktársakkal akikkel 8 èvet együtt töltött ès többet nem látja lehet őket..akinek ez olyan nagy felhajtás az defektes.
22/22 anonim válasza:
Akkor Ti sosem voltatok gyerek 👶 korotokban csórók. Nekem elég szar volt, hogy örök kitűnő létemre sosem kaptam kerékpárt meg normális ruhákat, csak levetett holmit, a bukott hülye gyerek meg mindent. Most már változott a felállás, mert tanultabb vagyok, mint társaim s a keresetem is jobb. Viszont haragudtam, hogy a sör mindig az asztalon figyelt (nem nagy összeg, de folyton működött az utánpótlás 😭). Most anyaként alig költök magamra, pedig már megtehetném, hanem különböző megtakarítási formákat keresek, hogy KÉSŐBB a GYEREKEK ne érezzék magukat alázva, lenézve. (Egyébként sem lennének, de még talán lakásuk, egyetemi finanszírozásuk meglesz.) S igenis, egy szülőnek ki kell spórolni a gyermek egzisztenciális érdekeit, ha kell, egyen olcsó zsömlét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!