Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek minél hamarab...

Honnan szerezzek minél hamarabb 10 millió forintot?

Figyelt kérdés
Nem hitelként hanem valahogy keresni kéne annyit.
2016. szept. 1. 14:35
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
54%
A kérdésben és sehol máshol nem lett feltüntetve, hogy átlag társadalmi réteget kell nézni, innentől kezdve teljesen korrekt a hozzászólásom.
2016. szept. 1. 21:31
 12/47 anonim ***** válasza:

Ugyanmár.

Ha az átlagra gondolsz, azt nem kell feltüntetni.

Ez ésszerű.

Azt kell feltüntetni, ha valami egyéb rétegre gondol.

Ne keresd már a kákán is a csomót, ez csak kötekedés részedről.

2016. szept. 2. 07:42
 13/47 anonim ***** válasza:

A hozzászólásod egyáltalán nem korrekt, mert ez volt a hozzászólásod: "elég baj az hogy sz@ros 10 milla manapság jó éves fizetésnek számít".

Tehát fizetésről beszélsz, a felső 10 ezer nem fizetésből él, hanem vállalkozásaik, befektetéseik vannak és azok hozamából, osztalékából élnek.

2016. szept. 2. 13:57
 14/47 anonim ***** válasza:
Azt a hozzászólást nem én írtam.
2016. szept. 3. 23:25
 15/47 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű.

koldulj össze egy dollárt.

ma.

vegyél belőle valamit

ad el két dolláért holnap.

abból is vegyél valamit.

azt már 4 dolláért ad el.

Igy tegyél minden nap.

Kevesebb mint 1 hónap alatt lesz 10 000 Ft-od.

2016. szept. 16. 09:28
 16/47 anonim ***** válasza:
*10 000 000
2016. szept. 16. 09:31
 17/47 anonim ***** válasza:

Magyarországon nem dollár van.

Ez matekórán talán működik, de a valóságban nem.

Próbáltál már valaha valamit eladni?

Szerintem közöd nincs a nagybetűs élethez, ha ez szerinted "ilyen egyszerű".

Egyrészt bármit akarok eladni, jó eséllyel nem fog holnap sikerülni.

Van, hogy heteket, hónapokat vár az ember egy vevőre.

Sokan nem vesznek kéz alól nagyobb értékű dolgokat. Miért vennék egy tévét magánszemélytől? A bolt ad rá garanciát, ha baj van, te meg lehet eltűnsz, meg amúgy is, kell a francnak egy ilyen, hisz ha már előtte a tied volt, akkor használtnak számít.

Az agymenésed kicsiben talán működhet.

Talán adok egy 50 forintos csokiért 100 forintot, ha épp megkívánom, és nincs időm elmenni másik boltba.

De már néhány ezer forintnál sem működik, hogy 2x annyit fizessek érte, több tízezernél, több százezernél, több milliónál meg főleg nem tudod eladni a terméked.

Senki nem fog egy 1 milliós kocsiért 2 milliót adni.

Ülj vissza az iskolapadba, tanulj egy kis közgazdaságtant, vagy egyszerűen csak menj el dolgozni, élj meg a fizetésedből, és rájössz, hogy működik a világ.

Ha az általad leírtak működnek, és ilyen egyszerűek, akkor gondolom, te nem vagy csóró, hanem több tízmilliód van már a bankban, és most épp a tegnap 50 millióért vett árut adod el 100 millióért.

Ja, a törvényekről még nem is esett szó, hogy a kereskedéshez engedélyek kellenek, valamint megjelenne az adóhatóság a vagyonvizsgálat miatt, stb.

2016. szept. 17. 09:35
 18/47 anonim ***** válasza:
17.es, 15-ös ezt valószínűleg iróniának szánta, nem komolyan gondolta.
2016. szept. 17. 16:25
 19/47 anonim ***** válasza:
nem vagyok benne biztos, mert a humor legkisebb szikráját sem véltem benne felfedezni.
2016. szept. 17. 16:27
 20/47 anonim ***** válasza:
Én sem, pusztán próbálok pozitívan hozzáállni és nem azt feltételezni, hogy szegény esetleg ennyire buta.
2016. szept. 17. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!