Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Tinydeal oldalról való...

A Tinydeal oldalról való rendelést hogy hozzák ki?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy EU-s raktárról érdemes rendelni, de ki hozza ki nekem? A magyar pósta? És milyen formában?

Vagy a postán kell érdeklődnöm megjött-e már a csomag?

2016. aug. 26. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Posta, kihozza a postas. Ha nem vagy otthon, hagy ertesitot hogy menj erte a postara.
2016. aug. 26. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:

A tinydeal eu raktárából nem érdemes rendelni.

Részletekért olvasd el ezt

[link]

De kiemelem a lényegét.

AKTUÁLIS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY TinyDeal EU raktára bizonytalan ideig egyáltalán nem ajánlott a DHL Feucht feldolgozóegységénél történő tömeges csomageltűnései miatt.

A magyar posta hozza ki, a német DHL a határnál a postának adja át. Értesítőt hagy a postás. De jelenleg rengeteg csomag eltűnés van a német elosztóban.

2016. aug. 26. 19:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Hm és akkor Gearbest például?

Külföldi oldalról akarom, mert itthon 14.000- miközben tinydeal-en vagy gearbestnek stb csak 5.500.

(DZ09 okosóra)

2016. aug. 26. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Es elhiszed, hogy egyharmad aron eredeti termeket kapsz, nem valami olcso sz*r koppintast, ami kivulrol okosorara emlekeztet, belul meg egy 300 forintos kvarcora van...?
2016. aug. 26. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Én többször rendeltem a tinydeal-ről Kínából.

2-3 hét alatt probléma nélkül megérkezett. A posta hozta ki. Az interneten nyomon lehetett követni a csomag útját.

Volt olyan, hogy Kínából a Hollandiai elosztóba rövidebb idő alatt odaért a csomag mint onnan Magyarországra.

2016. aug. 26. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző előtti. A tinydeal és a gearbest is webshopok. Ezek elég nagy cégek milliárdos áruforgalommal. Ezek általában eredetit küldenek. Ha meg átverős szar a paypal úgy visszarántja a pénzed hogy csak na a számládra.
2016. aug. 26. 22:41
 7/7 A kérdező kommentje:

A DZ09 eleve egy kínai noname márka nélküli cucc :D

Szóval ettől nem félek. Tuti ugyanazt kapnám mint itthon, csak olcsóbban. Meg tuti hogy az itthoni webshopokban lévő DZ09-ek is TinyDeal/Gearbest meg Ebay-esek, ez 100%

2016. aug. 27. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!