A Tinydeal oldalról való rendelést hogy hozzák ki?
Azt tudom hogy EU-s raktárról érdemes rendelni, de ki hozza ki nekem? A magyar pósta? És milyen formában?
Vagy a postán kell érdeklődnöm megjött-e már a csomag?
A tinydeal eu raktárából nem érdemes rendelni.
Részletekért olvasd el ezt
De kiemelem a lényegét.
AKTUÁLIS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY TinyDeal EU raktára bizonytalan ideig egyáltalán nem ajánlott a DHL Feucht feldolgozóegységénél történő tömeges csomageltűnései miatt.
A magyar posta hozza ki, a német DHL a határnál a postának adja át. Értesítőt hagy a postás. De jelenleg rengeteg csomag eltűnés van a német elosztóban.
Hm és akkor Gearbest például?
Külföldi oldalról akarom, mert itthon 14.000- miközben tinydeal-en vagy gearbestnek stb csak 5.500.
(DZ09 okosóra)
Én többször rendeltem a tinydeal-ről Kínából.
2-3 hét alatt probléma nélkül megérkezett. A posta hozta ki. Az interneten nyomon lehetett követni a csomag útját.
Volt olyan, hogy Kínából a Hollandiai elosztóba rövidebb idő alatt odaért a csomag mint onnan Magyarországra.
A DZ09 eleve egy kínai noname márka nélküli cucc :D
Szóval ettől nem félek. Tuti ugyanazt kapnám mint itthon, csak olcsóbban. Meg tuti hogy az itthoni webshopokban lévő DZ09-ek is TinyDeal/Gearbest meg Ebay-esek, ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!