Nem értem a rendelést?
Figyelt kérdés
Rendeltem két dolgot a H&M-ből, de külön külön én hülye.. és most kaptam értesítőt hogx az egyik csomagom már úton van, viszont a másikról semmi hír:/ ilyenkor mit kell tenni? Vagy megkapom csak kèsőbb? Ugyanaz a cím mindkettőnél2016. aug. 1. 14:55
1/3 anonim válasza:
Külön rendelted őket, így nyilván nem vártak a másikra.
2/3 anonim válasza:
Szerintem, ha nem olyan sok idő múlva rendelted a másikat igen valószínű lehet, hogy egy csomagban kapod meg. Nekem már volt ilyen, távirányítóval és mobiltöltővel, na de azok nem H&M-esek, de elképzelhető azért.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
1óra elteltével rendeltem őket, viszont amit kaptam emailt, abba leírja hogy holnap jön, és a végösszeget, de csak 1 termék árát foglalja magába a leírt összeg, ezért gondolom hogy a másik nem jön:/
2016. aug. 1. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!