Pénzbeosztási és félretevési trükköket, technikákat mondanátok nekem?
22 éves vagyok, van biztos melóm, levelezőn végzem a fősulit, 70 ezret keresek havonta, már egy éve dolgozom, de egyszerűen nem tudok félretenni. :(
Eleinte nem is akartam, mert élveztem, hogy végre van saját fizetésem szóval költekeztem... De az utóbi hónapokban igazán megtartóztattam magam, egy szál ruhát sem vettem, egy turiba sem tértem be, bulikon se ittam, vagy ettem, mégis mindig elfogy a fizetésem, ill. nem marad annyi, amennyit szeretnék. :..(
20 ezer megy haza, 20-et elköltök erre-arra utazásra, és a maradék 30 valahogy kifolyik a kezemből... Pedig igazán próbálkozok!
Mondjátok el, ti hogyan spóroltok, hogy tesztek félre és mennyiből?
Segítsetek!
ne görcsölj rajta,nagyon kevés ez a pénz,gondold el ha ebből kellene még gyereket nevelni, autót javítani stb
amúgy meg amikor megkapod a fizut rögtön tegyél le egy 10-est vagy egy számlára vagy kösd le és kész.
Szerintem nem sokat lehet félrerakni havi 70000ft-ből.
Főleg ha az embernek van 1-2 hitele...
esetleg ha van autó is akkor kész anyagi csőd:tankolás biztosítás súlyadó műszaki estleges javítások.....
na így vagyok vele ÉN.
örül az ember ha el tud menni nyaralni(de még akkor is csak olcsó helyre és akkor is spórol.)
Sajna.
Ha már most ilyen anyagias leszel, mi lesz később... :)
De a titok ott van, hogy olyan állást kell keresni, ahol többet fizetnek. Semmiből nem lehet félre tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!