Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Örokséget hogyan tudom kézhez...

Örokséget hogyan tudom kézhez venni ha nem muktam el 18 éves?

Figyelt kérdés
Nemrég hunyt el édes apám. Szuleim regen elvaltak es ami volt háza el is lett adva. Apám tesverei felé is megy az orokseg es a feltestverem fele is! Mivel nem vagyok 18, 17 eves vagyok ezert a gyámugy nem engedi hogy levegyem a pénz a számlámról, csak úgy hogy saját penzembol veszek valamit és kérek számlát amit elpostazol nekik es akkor teszik rá a pénzt. Az lenne a kérdésem, hogy van e valamilyen megoldás hogy le tudjam venni a pénzt ugy hogy ne keljen számlákkal foglalkozni?

2016. aug. 19. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
18 éves korodig nincs.
2016. aug. 19. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Házasodj meg és akkor nagykorúvá válsz.
2016. aug. 19. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:

És mi van anyukáddal? Attól, hogy elváltak, neki még gondoskodnia kell(ene) rólad 18 éves korodig.

Amúgy a házasságkötéshez is a gyámügy engedélye kell - és szerintem pusztán azért ne házasodjon össze valakivel, hogy ne kelljen számlákkal bajlódnia :-)

Szerintem kibírod azt az 1 évet így is - legalább nem fogy el hamar a pénz :-)

2016. aug. 19. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
A gyámoddal egyetértésben - de jó eséllyel egyszerűbb megvárni míg betöltöd a 18-at.
2016. aug. 19. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudod levenni, amig nem leszel 18. Miért annyira sürgős elköltened???
2016. aug. 22. 01:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!