Pénz pár hét alatt Lehetséges?
Figyelt kérdés
Kerekegész pontosan 10000 ft kéne 2-3 hét alatt dolgoznek szivesen de olyan helyen lakok ahol senki nem ad munkat tehát az kilőve
De nagyon kéne mert a tanuláshoz kell egy jó gép
Tudom hogy ennyibol nem lehet de mar csak ennyi hianyzik
Kérlek segítsetek mondanám hogy kölcsön kérek de visszasetudnám fizetni
Jöhet bármi illegális munka vagy (elég gáz ezt irni) valaki segithetne párezerrel anyagilag is de nagyon kell
#pénz #Gyorsanpénz
2016. aug. 17. 22:05
2/2 anonim válasza:
Ha csak 10k hiányzik és egy jó gépre kell, az azt jelenti, hogy a nagyrésze már megvan. Miért nem veszek 10 ezerrel olcsóbb gépet, ami még mindig elég jó, de legalább ki is tudod fizetni? Nem értem a logikát. Amúgy a gyk-s kéregetés tényleg működik? Lehet nekem is azt kéne valami kamu történettel. Azt is nagyon nehezen hiszem el, hogy a környéken még ennyi munka sincs. A többi pénz miből jött össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!