Mi is az a szocpol?

Figyelt kérdés

A párommal összeköltözés előtt állunk és az anyósjelölt mondta nekem, hogy érdemes lenne kihasználni a szocpolt (vagy nem tudom hogy mondják, mit kell vele csinálni :D) de nem mertem megkérdezni, hogy tulajdonképpen az mit is jelent. Azt tudom, hogy a házhoz és gyerekekhez van köze, de nem tudom, hogy hogyan működik. Valaki leírná nekem egyszerű emberi nyelven? :)

A kapcsolatunkat komolyan gondoljuk, de ha előbb-utóbb neadjisten' mégis valami probléma adódik ami miatt válnunk kell, akkor nem esek csapdába ezzel a dologgal? Szerintetek érdemes?

20 éves vagyok.

2016. aug. 14. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha vállaltok három gyereket, kaptok 10 millió vissza nem térítendő támogatást, amit kizárólag új lakás vásárlására tudtok fordítani. Vannak egyéb feltételek, pl. minimális szobaszám, illetve 15 évig nem költözhettek el és hasonlók. Nézzetek utána még mielőtt nekiálltok igényelni. :)
2016. aug. 14. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:

dehogy kel neked 20 évesesen 20 évre eladósodni

amúgy is átvágás az egész

2016. aug. 14. 22:52
 3/3 anonim ***** válasza:
2016. aug. 14. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!