Miért lenne jó/érné meg ha Magyarország rendezné a 2024-es olimpiát?
Vagy inkabb van annyi eszuk, hogy nem adnak egy ekkora rendezvenyt egy minidiktator kezebe, aki ezzel vegleg padlora kuldene amugyis nem egy esetben nyomorgo es kulfoldre menekulo nepet.
Egyebkent szerinted egy olimpia tesz valamirevalova egy orszagot? Nagyon szomoru, ha te enelkul nem tudsz buszke lenni a hazadra...
En amugy azzal nyugtatlak meg, hogy van ra eselyunk, hogy megkapjuk, mert a nyugatiak nem probaljak foggal-korommel megszerezni maguknak. Akkor pedig mi maradunk es a hozzad hasonlo elvakultak orulhetnek, mint majom a farkanak. Aztan meglatjuk, hogy utana is fogtok-e ugralni, mikor majd olyan szintu botrany kerekedik nalunk, mint a gorogoknel vagy netan meg nagyobb. Veszelyes jatek, az teny, de semmi baj. Az ember a sajat karan tanul.
Hidd el versengenek érte. Mi a francért ne lennék ettől büszke Magyarországra. De nekem azt ne mondd, hogy te majd azért leszel büszke magadra mert megakadályoztál egy ilyen rendezvényt. Államcsőd nem lenne.
A diktátorról annyit, hogy tehetsz egy ki látogatást a szeretett vezérhez vagy a IÁ-hoz ha vágysz egy kis diktatúrára. Nem mellesleg, nem a magyar emberek választják meg a vezetőt?
Arra meg nem gondolsz, hogy azért a fidesznek sem érdeke tönkretenni az országot teljesen? Te is csak azt tudod mondani, hogy okosabb vagy. Ja, hogy a görögöket az olimpia döntötte be? Hát meg az is hogy előtte is 110% volt a GDP-hez viszonyított államadósság meg utána a gazdaság belassult és hát ők 3%-os hiánnyal dolgoztak (hanem 9-11-el).
Nem vagyok orbán birka még csak szavazó sem, tisztában vagy a helyzettel, de ettől a pesszimista, úgyis szar lesz hozzáállástól már hányingerem van.
Nekem meg az ennyire elfogultaktol van, akik keptelenek hosszu tavra gondolkodni. Nem kell felni, egymagam nem fogom megakadalyozni, arrol meg nem tehetek, ha esetleg mas emberek is kepesek realisan nezni az orszagunk erejet es koltsegveteset.
Szerinted amugy minek nevezheto az a vezeto es annak orszaga, aki a putyini Oroszorszaghoz huz? Ja varj, tudom. Illiberalis demokracianak. A terroristakkal meg nem tudom, mit dobalozol, a terrorizmus es a diktatura, noha kez a kezben jarhat (es jar is gyakran, ez teny), de nem azonos.
Nem tudom, hol olvastad, hogy a gorogoket kizarolag az olimpia vagta gatyara. Nem. Csak ugy eleg jelentosen hozzajarult.
Meg te arra nem gondolsz, hogy a Fidesznek az elsodleges erdeke az sajat maga? Persze az orszag is ott van, de az masodlagos, amig a sajat zsebuket megtomhetik es egy ilyen olimpia aranybanya lenne nekik (bar ez jelen pillanatban joforman minden partra igaz, mar csak ezert sem lehet itt olimpiat rendezni meg egy jonehany evtizedig).
# 8/
Ha egy icipicit elrugaszkodunk attól, hogy fullba nyomjuk a kretént és félretesszük ezt a nagymagyar orbanista " a múltunk alapján megérdemeljük" dumát, akkor magyarázd már el nekem kérlek, hogy miért jó egy olyan befektetés, ami a saját kalkulációid szerint dupla bukó, mint a befektetés (ergo soha sem térül meg) és az általa kiépített infrastruktúra (olimpiai falu, szállodák, stadionok) kihasználhatatlanokká válnának a jövőben? E miatt legyen az államadósság 5-10%-al (!!! ember, gondolkozol te??? ) több?
Soha senki nem jön jól ki az olimpiából, nem csoda, hogy kutya nem akarja már megrendezni...
Pár további apró megjegyzés:
"Nem mellesleg, nem a magyar emberek választják meg a vezetőt?"
De. Persze sokat segít, ha előtte átrendezem a választási körzeteket úgy, hogy ahol kétes az eredmény ott leválasztok pár zónát és átpakolom olyan körzetbe, ahol biztos bukó vagyok. Így lehet 38%-os szavazótáborral 2/3-os többséget szerezni a parlamentben... Ja, meg a nem fityesz szavazókba (szigorúan ÁLLAM és nem pártpénzen) kell sulykolni, hogy ne is menjen el szavazni, úgy sincs értelme, mert nincs alternatíva...
"Arra meg nem gondolsz, hogy azért a fidesznek sem érdeke tönkretenni az országot teljesen?"
MUHAHA. A fidesz érdeke, hogy megtartsa a hatalmat és közben gazdagodjanak. Olyannyira, hogy ez már teljesen nyílt és nyilvános, hiszen tudják, hogy amíg meg van a hatalom nincs mitől félni. Kicsit sem érdekli őket az ország sem a nép. Orbán pedig a tökéletes mintapéldája a diktatúra kiépítésének korai szakaszaira. A korábbi kormányok legalább csak csöndbe loptak amennyit csak tudtak, de azért igyekeztek 2. prioritásként kezelni a nép érdekét. A fideszben szerintem nincs a top 10-ben....
Itt mindenki csak beszél a levegőbe?
Nem Budapestről volt szó, már a kezdetektől. Soha senki nem mondta, hogy csak pesti lenne.
Tessék megkeresni itt azt a másik kérdést, ahol egy válaszoló vette a fáradságot és részletesen éeírta, hogy hol és mit tartanának, az ahhoz szükséges dolgokból mi van meg, és mire lenne még szükség,stb.
Amire nincs szükség, az az ellendrukkerek!
Kedves 19-es, mutasd meg kerlek azt a kerdest. Bar felesleges, mert nem fog meggyozni. Mellesleg en leirtam, hogy az EGESZ orszag alkalmatlan erre, nemcsak Budapest.
Ti vagytok azok, akiket el kene hallgattatni, akik csak kabitani tudnak, de azt nem veszitek figyelembe, hogy az orszag mit kepes elbirni es mit nem. Ti akarjatok a legjobban tonkretenni az orszagot par het szorakozasert es rongyrazasert, mert nektek ez megeri, meg akkor is, ha utana az allamadossag meg ki tudja hanyszorosara novekedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!