200 E ből mennyi esélyem van kimenni Írországba?
200E tőkém van se több se kevesebb. 1 havi lakbért tudnék fizetni + 1 havi kaja, az igazi kérdés az, hogy lehetséges-e 18 évesen 2 hét alatt egy olyan betanított munkát kapni, ami2 hetente fizet hogy fizethessem a lakbért?
Ha hó végéig jönne 2 hétnyi fizu akkor fizethetném a lakbért és ehhez 2 héten belül munkába kéne állnom, mennyi rá az esély? Előnyt jelent hogy 18 vagyok tehát nekem kevesebb minbért kéne fizetni?
8 általános. Nyelv megy B1. (ez rímelt)
Az utazási költségen felül van 200 ezred?
Ezen kívül még egy dolgot kihagytál a számításból: nem lehet csak úgy lakást bérelni vadidegenként - a legtöbb helyen kérnek még 1-2 havi kauciót is.
Aztán, ha nem sikerül megfelelő munkát találni, mit eszel? vagy hogy jössz haza, miből?
"es meg egy erettsegihez is keves voltal."
Hű, de nagy szakértelemmel bíró válaszoló próbál meg válaszolni...:)
Azt se tudja, hogy külföldön el se fogadják a magyar érettségit és megint kezdi a kommunista tanulj dumát...
2: Szia, sajnos utazással 1ütt van 200E! :S Így lehetséges? HOznék 1-2 heti hidegélelmet kompenzálásként. Igen, sok helyen kérnek kauciót, de van ahol nem, a kérdés hogy mennyi esély van külföldiként 2 hét alatt munkát találni egy kisebb városban (kis városba mennék ahol olcsóbb az albérlet.)
Tessék, itt magad is láthatod, mire elég ez a pénz - bocs, de szinte semmire. 1 havi albérlet 100 ezer körül, + a rezsi, a repjegy min. 30 ezer ft Dublinig, de onnan még el is kell jutnod az általad kiszemelt kisvárosig - máris 150-170 ezer ft-nál tartunk.
Szerintem inkább gyűjts még hozzá, szerezz infokat a netről, s utána vágj neki.
Én nem mennék ki idegen országba úgy, hogy annyi pénzem se legyen, hogy ne tudjak hazajönni, ha nem jönnek be a számítások.
"Rendben, a netről hol szedjek infókat?"
2-es, 3-as vagyok: bocs, eddig segítettem, de most kiakadtam:
NEM BESZÉLEK ANGOLUL, mégis találtam Neked kiadó albérleti szobákat - mindössze annyit tettem, hogy beírtam magyarul: Írország, albérlet.
Nos, ha Neked ennyi nem jut eszedbe saját magadtól és ennyire nem tudod feltalálni magad, hogy mit írj be a keresőbe, AKKOR NE MENJ SEHOVA! Átvágnak, bepaliznak, eltévedsz, kihasználnak, stb. Ahhoz, hogy külföldön munkát találj, egy idegen országban boldogulj élelmesnek, életrevalónak kell lenni. Ott ki fogja az orrod alá tolni a munkát? SENKI! NEKED kell megkeresni!
Bocs a kifakadásomért, de most elszakadt a cérna...
7: Jómagam a daft.ie böngészése után tettem föl a kérdést mert kalkuláltam az oldal alapján hogy 1 havi albit tudok fizetni + kaja + repjegy.
Olyanokra gondoltam, hogy kell-e NI number (munkavállaláőso kártya), hol lehet bérletet venni, ha eltévedek melyik hivatalhoz kell bemenni, mert sok hivatal van, ill. hova kell adózni bár abban a munkaadó segít. :)
Munkát meg szállást tudok én is intézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!