Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha online pókerrel csináltam...

Ha online pókerrel csináltam 20 dollárból 150 dollárt, szépen fokozatosan, akkor van reális esélyem rá hogy tudok 1500,15000 dollárt is csinálni?

Figyelt kérdés

sima heads up szobákban játszom, a nyerési rátám 65 % körüli.

Egyelőre 2,2 dolláros szobákban tolom, 250 dollárnál tervezek váltani 5,5 szobákra, majd 500 nál 11 dollárosra és így tovább.

2016. jún. 29. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Esélyed van, de "reális" esélyed azét csekély.

Ami jó, hogy nyerőben vagy és hogy van stratégiád, hogy mikor váltasz.

Amit nem tapasztaltál még meg, hogy nagyobb tétnél hajlamos az ember másképp játszani, illetve a nagyobb tétes asztaloknál jobb játékosok vannak (kis pénzzel többen játszanak csak szórakozásból, míg nagyobb tétnél változik az arány a profik javára).

(Ui: nem pókerezem, válaszomat kezeld fenntartásokkal.)

2016. jún. 29. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
esély van de kicsi. 2$os játékosállomány meg a 11$os játékosállomány között óriási a különbség.
2016. jún. 29. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Van esély, de tartsd szem előtt, hogy ahogy nő a tét úgy nő (általában) a játékosok hozzáértése is. A halak kis téten vannak leginkább, nehéz kifogni őket nagy téten.

Elsőre sokkal inkább javasolnám azt, hogy nyomd ugyan azt, mint eddig, csak szimultán 2-4-6-8 asztalon.

2016. jún. 29. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Partypoker? (Rake és beülőméretből tippelem)

A rake heads up sng-khez ebben a teremben nagyon magas, de a játékosállomány magasan a legkönnyebb. Itt sokkal kevesebb tudással is nyerő tudsz lenni, mint mondjuk pokerstarson.

5,5$-on elég sokat toltam, hatalmas nyereséget lehet rajta elérni, de ahogy haladsz feljebb egyre nehezebb lesz a játékosállomány. A 11$ még könnyen verhető, de feljebb már sokkal nehezebb a magas rake miatt és kényetelen leszel termet váltani, mert a mezőny magasabb téten nehezebb lesz, de a magas rake megmarad. Amúgy persze lehetséges, de tartsd észben, hogy heads up sng-ben nagyon magas a variancia, így lehet hogy csak egy upswing volt.

2016. jún. 30. 00:49
 5/5 A kérdező kommentje:

#4 : Igen, PartyPoker.

TOltam Pokerstarson is, de ott inkább versenyeztem. A versenyeket viszont szép lassan megutáltam, szerintem borzasztó nagy a szerencse faktor versenyeken.

A headsup PokerStarson is jól ment, de ott ilyesmit nem értem el, hogy 20 dollár tőkét így felsokszoroztam.

Egyébként kisebb hullámvölgyek voltak, de a maximum kilengés lefelé ilyen 10-15 dollárnál eddig nem volt több.

Csábít már nagyon a 5,5 dolláros szoba, de 160 dollárral egyelőre nem ülök be oda..

2016. jún. 30. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!