Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha minden kiadásom-bevételem...

Ha minden kiadásom-bevételem rögzitem telefonon egy app-ban, akkor hogy van mégis állandoan 40 ezer forint hátralékom?

Figyelt kérdés

MINDEN alkalommal ha pénz jön be és megy ki, akkor azt rögzitem egy applikációban. Ami nem egy himuhumi alkalmazás, hanem igen jófajta.

munkabérből élek, tehát nincsenek hektikus befolyások.

Boltokban vásárolok meg fizetem a számláimat, biztosításom nincs, semmi extra tételem.

néha összeszámolom az összes pénzemet és kevesebb jön ki, mint amennyi a nyilvántartásom alapján kellene, hogy legyen.

miért van ez? Egy otp-s lakossági számla nem vihet el ennyit.

2016. aug. 6. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mégse jegyzel föl mindent.
2016. aug. 6. 19:03
 2/11 A kérdező kommentje:
pedig de
2016. aug. 6. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Valamit rosszul csinálsz.
2016. aug. 6. 19:26
 4/11 A kérdező kommentje:
hát igen a szánalmas egyszerü emebre cska ezt a magyarázatot ismerik mindenre
2016. aug. 6. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:

A szánalmas itt leginkább te vagy.

A matematika már csak ilyen, 1+1 az mindig 2, ha neked nem jön ki, akkor nem tudsz számolni.

2016. aug. 6. 22:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Csinálj havonta, de akár hetente egyeztetést, amiben összeszámolod a pénzed és az applikációból szereplő egyenleghez hasonlítod. A készpénzes kiadásoknál könnyű elnézni ezt-azt, és a különbséget is sokkal nehezebb felderíteni. A folyószámlád egyeztetésénél segítségedre lehet a bankszámlakivonat amit a netbankból tudsz letölteni jellemzően 1 évre visszamenőleg. Használd ezeket a kivonatokat hogy lásd, hol csúszol el. Valószínűleg nem rögzítesz minden pénzmozgást, vagy ha mindig ugyanannyi az eltérés akkor lehet, hogy rossz kezdőegyenleget adtál meg az elején.
2016. aug. 7. 02:35
 7/11 A kérdező kommentje:

átlagban 2 havonta ellenőrzőn a tényleges egyengelet a rögzitetthez képest

a bankszámla elözményeket is végignézem ilyenkor.

2016. aug. 7. 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy hogy ritka nagy láma vagy. :D
2016. aug. 7. 14:36
 9/11 A kérdező kommentje:

legalább én követem hogy hova mennek a pénzem...a lakosság nagyobb része erre egyszerüen LUSTA

aztán vergődik hogy nincs pénze

2016. aug. 7. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát te aztán ritka hatékony módon követed a pénzed. :D

Pont arról szól a kérdéseid is, hogy sz*rul működik a rendszered.

2016. aug. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!