Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gazdag pasikkal hol lehet...

Gazdag pasikkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ha vki tud légyszives segítsen....

A válaszokat előre is köszi .

2016. aug. 6. 15:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

Lègy a Mom Parkban promòs làny, tavaly az egyik kavesceg kostoltatott aztan az egyik 35 koruli "vasarlo" annyira fuzte a promoslanyt hogy ,ar randira is hivta mikozben tartotta a sort.

Hegyvidek bevasarlokozpont, Mom park, Alle, Budagyöngye, Villa Bagattele vagy hogy hivjak, Emile budan. Jarj ezekre a helyekre es lehet sikerul!

2016. aug. 7. 11:08
 12/15 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire görcsösen az teszi ki a napjaidat, hogy gazdag pasit találj es csupán ez érdekel akkor sehogy sem fog sikerülni! A gazdag férfiak nagy többsége nem hulye es messziről kerüli a pénzhajhaszokat! Sőt, sok gazdag pasirol elsőre meg sem mondanád, hogy az! Erre elő példám is van! Szóval az en párom meglehetősen gazdag ember, de amikor megismerkedtünk foggalmam sem volt erről (bár nem is érdekelt)! En egy pláza kávézójaban ültem egyedül, mert meg volt egy kis idom egy megbeszélt találkozó elott, ez a pasi pedig odajött hozzam. Teljesen átlagosan volt felöltözve (illetve en nem figyeltem hogy márkás ruha van e rajta, lehet, hogy az volt). Nagyon udvarias volt, kedves, beszélgettünk kicsit aztán mindtam neki, hogy ne haragudjon de mennem kell! Felajánlotta, hogy elkísér de mindtam, hogy nem szeretnem rabolni az idejét. Elkérte a telefonszámomat, megadtam neki, mert gondoltam ha felhív esetleg találkozok meg vele, ha nem keres az sem baj, volt egy kellemes beszélgetéssel töltött fel órám... Ebben a fel órában semmilyen szinten nem kerültek szoba anyagi jellegű témák szóval foggalmam sem volt róla ki ez az ember, bár nem is foglalkoztatott ez a dolog! Mar másnap felhívott, hogy találkoznek e vele... Étterembe mentünk vacsorázni. Egy nagyon elegáns es drága étterembe mentünk, mesélte, hogy sokat jár ide a külföldi üzleti partnereivel... Amugy egy Ford mindeo kombival jött értem, ami céges autó volt. Beszélgettünk sokat, de en meg ezek után sem gondoltam, hogy egy nagyon tehetős emberről van szó (céges autót sokan kapnak). Aztán teltek a hetek, egyre többet randiztunk es fokozatosan kezdtem belelatni az életébe. Megláttam a saját autóját ami a megujabb 5-ős BMW volt, voltam a lakásában ahol minden luxus felszereltség megtalálható volt... Szóval kiderült, hogy nagyon gazdag pasival van dolgom, de kimondottan örülök, hogy ez nem volt tiszta az első perctől fogva! Szóval ez a hosszú sztori után azt mondom ne keresd, hanem eld az életedet, oltozz csinosan, elegánsan, de visszafogottan! Legyél intelligens, csinos, kedves es cseppet sem rámenős! Lehet, hogy mar teged is megszólított nehány gazdag férfi csak nem is tudsz róla, mert nem egy porscheval állt meg melletted! Me legyél buta!
2016. aug. 24. 08:00
 13/15 anonim válasza:
Bocsi az elírásokért, telefonról pötyögtem 😊
2016. aug. 24. 08:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Szabadkai út
2018. márc. 15. 15:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi van a szabadkain?
2021. márc. 2. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!