Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, várjak még?

Mit csináljak, várjak még?

Figyelt kérdés
Ugye július elején kellett volna megkapnom a diákjszövetkezettől a büntetésemet (10.000Ft) mert nem mentem be egy hétvégre dolgozni, és azóta semmi.. Vasárnapi nap mondta, hogy másnap (hétfőn) postázza a birósági felszólitást a csekk befizetéséről. Hát mai napig várom! Facebookon nem érem el, válaszolni nem válaszol szerintem letiltott. Ilyenkor mi a teendő? Várjak tovább? De szerintem ez kamu, és csak ijesztegetnek diákokat hogy ne csinálja meg, hogy nem megy be dolgozni. Cimnek jó cimet irtam be, szóval azzal nem lehet gond. Mit tegyek? Biztos Kész Diákszövetkezet.

2016. aug. 5. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Sztem se fogod már megkapni ennyi idő után, lehet, tényleg csak rád akartak ijeszteni. Anno diákként nekem is az első hiányomnál szóltak, hogy ezt ki kell ám fizetni és levonják majd, aztán nem vonták le - mondjuk jobban is figyeltem utána.

Azért egy jótanácsot ha elfogadsz: a facebook egy remek dolog, de hivatalos dolgot nem ott intézünk. Egy kollégámat nemrég kirúgtak, mert facebookon írt a főnöknek este 9kor, hogy másnapra szabit vesz ki, és nem is jött be...

2016. aug. 5. 10:52
 2/4 A kérdező kommentje:
De nekünk a főnök mondta, hogy vele facebook-on intézzük a dolgainkat! Facebookos csoport van a szövetkezetnek és oda irják ki a munkákat.
2016. aug. 5. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik tudomásom szerint. Nem tudom melyik diákszervezetről van szó, de így, hogy 10 000 Ft-os büntetés, úgy nem számlázhatnak ki semmit. A diákszövetkezeten belül van egy egyenleged, az lehet mínuszos, tehát ha dolgozol azt úgy levonhatják maguknak, de így utólag nem fognak rajtad behajtani semmit.
2016. aug. 23. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tudom, de a szerződésben le van írva, hogy aki nem megy be az elvállalt munkára 5.000 Ft büntetés megfizetésére illetékes! De már 2 hónapja semmi :D Amúgy Biztoskész diákszövetkezet...
2016. aug. 24. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!