Holnap nyitnék bankszámlát. Melyik bankot ajánljátok?
Amelyik bankkal szoros kapcsolatban van a Paypal, az az Unicredit Bank. Ott vezetik a Paypal forintalapú számláját, ahová feltöltesz és ahonnan a pénzt kapod kifizetéskor.
Viszont az Unicredit önmagában szerintem nem a legjobb.
Bármelyik másik bankot választhatod, mert mindegyik bank internetbankjából lehet utalni az Unicredites számlára. Én a CIB-nél vagyok, 10 éve használom a Paypalt a CIB webkártyájával. Ebben az esetben még csak utalgatni sem kell. De nyilván mások mást fognak ajánlani.
"amelyik szorosabb kapcsolatba van a PayPallal": Az Unicredit vezeti a számláját és ennyiben ki is merül a szoros kapcsolat. Ha bármi zökkenő van a PayPal haszálatban, az Unicredit sem fog segíteni neked, egyrészt azért, mert az ügyintézők fele nem is tudja mi az a PayPal, másrészt meg az, hogy a PayPal számláján milyen pénzmozgás történik, banktitok és nem ezért nem is nézhetnek utána hogy mi történt a pénzeddel.
Egyébként meg olyan bankot válassz, ahol vagy MasterCard vagy Visa vagy Visa Electron kártyát adnak, mivel azok alkalmasok a Paypalos fizetésre. Az egyes bankoknál a bankszámlavezetés, bankkártya és a bankolás egyéb díjait mindenképp megtalálod a honlapon közzétett Hirdetményben.
Egyébként az OTP Juniorra szoktak panaszkodni itt az oldalon, hogy nem "fogadja" el nekik a kártyát a PayPal, de az is lehet, hogy az ilyen kérdezők egyszerűen nem tudják használni a PayPalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!