Ki mivel foglalkozik?

Figyelt kérdés
17/L köszy a válaszokat:) am cska azért kérdezem hátha megtetszik vmeik szakma mert most nem tudom h mi legyek ami leginkább érdekel a földrajz meg a kémia. de bármire nyitott vagyok:)
2010. ápr. 17. 22:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
am gimibe járok és most avgyok 11.-es ki mti ajánlana nekem ill. mit nem
2010. ápr. 17. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:

22/f

Kereskedőnek tanulok

de már megbántam

2010. ápr. 17. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Építészmérnöknek tanulok már 2 éve. Először azt gondoltam, hogy milyen jó lehet tervezni, de már a jelentkezés után 3-4 hónappal megbántam. Erre rátett egy lapáttal az első félév, egyre jobban utáltam. Viszont azóta rájöttem, hogy építésvezetőnek lenni nem lenne olyan rossz, vagy legalábbis az érdekel, úgyhogy valahogy befejezem. Bár az biztos, hogy nem 8 félév alatt. Inkább 10-12. :(

20/F

2010. ápr. 17. 23:22
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Én környezetmérnöknek tanulok, szeretem, és már nincs is sok hátra, de ha jobban belegondolok, jobban jártam volna valami igazi mérnökszakkal. Így olyan sehová-sem-tartozónak érzem magam. Munkáltatók felől nem tudom, milyen a megítélés, de ahogy eddigi hirdetéseket láttam, nagyon kevés helyre keresnek kimondottak környezetmérnököt.
2010. ápr. 17. 23:33
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Tolmacsolassal, forditassal, neha idegenvezetessel foglalkozom, kulfoldon elek, eredeti vegzettsegem angol-portugal szakos nyelvtanar.
2010. ápr. 18. 00:51
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Gépésznek tanulok, mindig is érdekelt, idén pedig van gyakorlat is :D esztergálunk, marunk, kézialakítunk stb... Mivel ez egy hiányszakma, ezért jó eséllyel fogok munkát kapni főiskola/egyetem elvégzése után akár külföldön is. 16/F
2010. ápr. 18. 02:58
 7/11 A kérdező kommentje:
köszy a válaszokat:)
2010. ápr. 18. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
takarítás ablaktisztíts,pipere takarítással foglalkozok,szerencsére van munkám:)
2010. ápr. 18. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:
munkát keresek,de már lassan többet talpalok,mintha dolgoznék..csak a munkakeresést nem fizetik meg..annyi önéletrajzot írtam,hogy egy ujságíró annyi cikkel már milliomos lenne..
2010. ápr. 18. 13:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Én vonatkerékpumpáló vagyok. Nem bántam meg :)
2010. ápr. 18. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!