Mennyit lehet kapni egy veséért? (feketepiacon)
Figyelt kérdés
Első sorban olyanok válaszát várom, akik már eladták a veséjüket, vagy valamilyen más szervüket.Mennyiért adták el, és hol csináltatták meg a műtétet?
Csak komoly válaszokat kérnék, nem olyanokat, h "ne add el a vesédet, mert veszélyes blablabla" :))
2010. ápr. 17. 19:14
11/13 A kérdező kommentje:
O_o azt hittem, h csak az követ el bűncselekményt, aki a szervet megveszi, ill. kereskedik vele, de én adott esetben nem.Mindegy amúgy sem gondoltam túl komolyan a dolgot, csak így fölvillant bennem , mint lehetőség :D
2010. ápr. 19. 17:47
12/13 anonim válasza:
Jó hülye vagy ha kèpes vagx eladdni a vesèdet pár millió ft-èrt ma egy kis garzon lakás is vam vagy 5 millió ès akkor nem is a legjobb plusz a fell ujitas is kb 1 millió a berendezèsről nem is beszèlve de ha szèp butorókal akkarod berendezni a lakást simán van egy millió simán meg van 7 millió szóval semmit nem èrsz a vesèdel ha ilyen hülye vagy hogy eladod pár millioèrt a vesèdet akkor add aztán ha meg csak egy vesèd lesz sírni fogsz imátkozni hogy bár ne atad volna el de remèlem 10 èv allat el atad ès meg is döglötèl nagyon remèlem
13/13 anonim válasza:
Inkább a tested áruld, még a nemi betegség sem annyira gáz mint azok a tünetek amit az egy vesés működés produkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!