Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit lehet kapni egy...

Mennyit lehet kapni egy veséért? (feketepiacon)

Figyelt kérdés

Első sorban olyanok válaszát várom, akik már eladták a veséjüket, vagy valamilyen más szervüket.Mennyiért adták el, és hol csináltatták meg a műtétet?

Csak komoly válaszokat kérnék, nem olyanokat, h "ne add el a vesédet, mert veszélyes blablabla" :))

2010. ápr. 17. 19:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem megerősített forrás szerint, indiában minden ellátással együtt (műtét, lábadozás, szállás, stb stb) 500000 ft / vese
2010. ápr. 17. 19:39
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem tűnik soknak, de egy indiai ebből egész hátralévő életében el van...
2010. ápr. 17. 20:04
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem hogy nem tűnik soknak, de kevés is. Gondolj bele. Ki kell utaznod, vissza kell jönnöd. Már az mennyi pénz.
2010. ápr. 17. 20:07
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát....ez tényleg nem vmi sok .Igazából azért kérdeztem, mert most láttam a magellánban, és ott volt, aki több millióért árulta.Nem vagyok rászorulva, de ha egy 10-20 millióért el tudnám adni, gondoltam, h miért is ne?! :DDD

De így ....kizárt :)

2010. ápr. 17. 20:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyébként Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 17. 20:11
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
ha 10-20 milláért el lehetne mindenki ott sorakozna
2010. ápr. 17. 20:20
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Hát én 10-20 milláért sem adnám el a vesémet.
2010. ápr. 17. 20:26
 8/13 anonim válasza:
92%
én 4-5 millióért is eladnám :) vennék belőle egy garzont meg felvennék 1 kis hitelt h szépen felújítsam berendezzem és teljesen bolldog lennék...most az h pár évvel elöbb meghalhatok mert csak 1 vesém van..hát istenem...de addig legalább jól elvagyok nem menne el a fél fizum hitelre (egyenlőre nincs hitelem de ha lakást akarok venni muszály lesz felvenni)
2010. ápr. 18. 13:55
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is egy saját házat akartam vna pl. belőle venni, vagy vmi eksztra kocsit.....ha meg tényleg szűkségem lenne egy vesére, mert beteg vagyok....akkor eladom ezeket, és veszek egyet pl. a feketepaicon xDDD

De azt hiszem így akkor inkább takarékoskodom, vagy lottózok :DD

2010. ápr. 18. 23:46
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Az emberi szerv pénzért történő eladása bűncselekmény. Ha kitudódik, hogy pénzt adtál érte, vagy pénzért adad el, akkor lecsukhatnak jópár évre. Nem hinném, hogy megéri.
2010. ápr. 19. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!