FAN§ kérdése:
Hogyan kershetek pénzt?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 100000 FT szeretnék összegyüjteni de nem tudom hogyan. Valaki segitene? :)2016. júl. 29. 17:13
1/5 anonim válasza:
Nem értem ezeket a kérdéseket. Gondolom, van fedél a fejed felett, a szüleid etetnek, itatnak, öltöztetnek.
Mi lehet az a létfontosságú dolog, amire egy 13 évesnek 100000 Ft kell?
2/5 anonim válasza:
13 evesen szerintem diakmunkat sem lehet. max feketen tudsz ennyit osszeszedni
3/5 anonim válasza:
Elrakod a karácsonyi, szülinapi pénzeket mega szebpénzed, ha kapsz. Amúgy rohadtul unalmas már, hogy ezt naponta megkérdezik, 13 éves gyereknek rohadtul semmire nem kel 100 ezer forint...
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, miért vagytok ennyire gonoszak. Már az is baj, hogy szeretné nem a szülei pénzén megvenni azt, amit akar, hanem megkeresni saját maga? -.- Bár, kicsit húzós ez a 100.000, biztos tudnál egy kis kérdezősködéssel 1-2 pepecsmunkát szerezni. Nem túl nagy városban lakom, szóval itt még nagyban tartják az állatokat, meg vannak az embereknek gyümölcsösük, (annak ellenére, hogy fejlett település, és szerintem ez szép) ezzel leginkább az idősebb, nyugdíjas korosztály rendelkezik, és egy kis pénzért fel lehet szedni a lehullott gyümölcsöt. Nagyobb várossal kapcsolatban viszont nem tudok segíteni :(
5/5 A kérdező kommentje:
csak pénz akartam szerezni és odaakartam az unokatestvéremnek mert rossz helyzetben vannak, csak segíteni akartam nekik, nem konkrétan 100000-ret. :(
2016. aug. 1. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!