Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt lehet keresni a...

Mennyi pénzt lehet keresni a stock grafikákkal?

Figyelt kérdés

Például vektorgrafikákkal Shutterstock-on, van valakinek tapasztalata ezzel? Munka mellett tudnék csinálni folyamatosan vektoros darabokat, tudom, hogy ezt rendszeresen kell feltölteni, úgy érdemes, és jó sok kell.

Tehát munka mellett ha mellékesként hozhatna valamit, az nekem már jó volna, nem ebből akarok élni.

Valaki csinálta már?

2016. júl. 26. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Sokan csinálják, vagy inkább túl sokan.

Zsebpénzt lehet vele keresni, de hogy mennyit, az tőled függ. Nem feltétlenül a mennyiség a fontos, inkább a minőség: ha tudsz valami újat, egyedit, különlegeset alkotni, akkor akár egész komoly összeg is megkereshető vele, de ha csak másolod a többieket, akkor ne számíts sokra...

2016. júl. 30. 12:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Sokra nem számítok, flat design, swiss design, meg papercut és talán vintage cuccokat csinálnék, ha lehet minőségi darabokkal zsebpénzt keresni, akár egy tízes alatt, megfelel.
2016. aug. 1. 12:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg fogjuk próbálni. :) Meglátjuk.
2016. aug. 1. 12:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Válaszoló, te próbáltad?
2016. aug. 1. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Én fotózok, vannak képeim Shutterstockon is, más ügynökségeknél is.
2016. aug. 1. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nos, kedves kérdező, belevágtál? Mik a tapasztalataid?
2017. márc. 26. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!