Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg pénzt kapok csupán...

Tényleg pénzt kapok csupán azért hogy SMS-eket fogadjak vagy átverésről van szó?

Figyelt kérdés
erről az oldalról beszélek : [link]
2010. ápr. 17. 16:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Én regisztráltam az oldalra, de nagyon lassan gyűlnek a pontok. Így még a 6000t nem értem el, ami a minimális kifizetési összeg. SMS-t nekem nagyon ritkán küldenek, inkább e-mailt. De nem vettem észre, hogy pénzt vett volna le a kártyámról az SMS miatt. Gondoltam próba szerencse.
2010. ápr. 17. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Én már vagy 8 hónapja regisztráltam ide. Eddig kemény 120 pontom gyűlt össze. Szerinted mikorra lesz ebből akár csak egyszer is 6000?

Sms-t kaptam eddig kb. 5-öt, meg egy pár e-mailt. Én már nem hiszek benne...

2010. ápr. 17. 16:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Szóval nem emelt díjas az SMS amit küldenek?
2010. ápr. 17. 17:24
 4/10 A kérdező kommentje:
És a reginél minden témát megjelöltetek?
2010. ápr. 17. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Sima sms-t küldenek. Nekem sem tűnt fel, hogy külön pénzbe kerülne, de az tuti, hogy nem emelt díjas. Szinte minden témát bejelöltem, talán 1-2-t nem.

(2.)

2010. ápr. 17. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem emelt díjas szerintem sem. Én bejelöltem minden témát, sőt még van akit meg is hívtam és úgy regisztrált (uyeg utánuk is jár pont), de így is 19 hét alatt 212pont! (1.)
2010. ápr. 17. 17:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm a válaszotokat, tehát ha regisztrálok biztosítok 6000 forintot az unokáimnak xD
2010. ápr. 17. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Én már 3 éve regisztráltam, eddig kevesebb, mint 10 SMS jött....
2010. ápr. 18. 18:21
 9/10 anonim válasza:

Szia!:)

Én másfél éve regisztráltam és eddig csak 4 sms-t kaptam:((

Nem hiszek már benne pedig bíztam benne, h végre vmi, ami nem átverés lesz.

Inkább a dédunokáidnak:D amilyen sűrűn küldik az sms-eket:S

2010. ápr. 18. 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem regiztem. ( nem is fogok ) De, egyáltalán engedi a rendszer hogy ingyen sms küldjünk?

Mikor ráakadtam az oldalra, épp " ingyenes sms küldő oldalt " kerestem . És a további infók amikre találtam, nem írta senki, hogy tudott is küldeni erről az oldalról smst.

2010. jún. 7. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!