Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » IFOREX?! (brókerház) Segítségr...

IFOREX?! (brókerház) Segítségre lenne szükségem!

Figyelt kérdés

Nagyon gondolkodom rajta. Szerintetek érdemes belekezdeni egy kis pénzű embernek, kis tételben?

Kérem aki tud erről valamit, esetleg tapasztalat.. az írjon nekem.

Regisztráltam.., fel is hívott rögtön egy férfi,

elmondta "nagyjából" hogy miről szól nagyon kedves és segítőkész volt.

Nekem ez egész egy kicsit fura..,

Előre is köszi a válaszokat :-)

2016. júl. 28. 10:00
 1/4 lac_0109 válasza:
Mi benne a fura?
2016. júl. 30. 01:55
 2/4 lac_0109 válasza:
tőkeáttétellel tudsz kereskedni, minnél nagyobb ügyletet nyitsz, annál nagyobb lehet a nyereséged, de a nagyobb nyereség ára a nagyobb rizikó, legroszabb esetben, ha túl nagy ügyletet nyitsz, akk lenullázod a számládat. Mindenesetre nem megtanulhatatlan a dolog, hozáállás kérdése. Van akinek bejön, van akinek nem... Két féle ember van: amelyik szidja az éppen aktuális kormányt, vagy a rendszert, hogy őneki mennyire szar, meg van aki gondolkodik azon, hogy mibe forgassa meg a pénzét... innentől rajtad múlik, hogy melyik kategóriága tartozol
2016. júl. 30. 02:28
 3/4 anonim ***** válasza:

"meg van aki gondolkodik azon, hogy mibe forgassa meg a pénzét... innentől rajtad múlik, hogy melyik kategóriága tartozol"

Ez utóbbi kategóriát tovább bontanám a kapzsi és nagyot bukó és a racionális befektetőre. A tőkeáttételes forex általában nem a megfontolt kategória.

Kérdező, ha a portfóliódnak és a kockázattűrő képességednek megfelelő összeggel csinálod ezt, és tisztában vagy a kockázattal akkor minden rendben. Ha viszont a nehezen összekuporgatott megtakarítást vagy a konyhapénz szeretnéd "megforgatni", annak csúnya vége lesz.

2016. júl. 31. 15:22
 4/4 lac_0109 válasza:
"A tőkeáttételes forex általában nem a megfontolt kategória." Ez így önmagában nem igaz.... Tőkeáttétellel is igenis lehet megfontoltan kereskedni. Nem úgy kell használni a tőkeáttételt, hogy az összes pénzeddel megnyitszt egy 400szor akkora ügyletet, aztán lesz ami lesz. Több kisebb ügylet, pici célok és stop loss, hogy ne bukjál nagyot, ha nem jön be. Nem mindenkinek vannak milliói, hogy racionális befektetők legyenek, akinek más dolga sincs, mint rábólintani az IPO-ra, amit egy bróker kínál. Pár tíz- százezer forintot viszont szinte bárki félre tud tenni erre a célra, és ha okosan csinálja lehet elérni vele sikereket, erre én vagyok az élő példa, pedig én sem vagyok sem agysebész, se közgazdász, vagy ilyesmi, csak szimplán türelmesnek és körültekintőnek kell lenni. Rengeteg egyszerű logika van a kereskedésben. Mások is megtanulták már ezt, tehát megtanulható.
2016. aug. 1. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!