Ha egy bróker céggel gondok vannak, mekkora az esély rá, hogy visszakapom a pénzem?
#2 FxNet nevű brókerháznál vagyok, Metatrader programmal lehet náluk kereskedni, van saját fajta nekik, asztali alkalmazás PC-re, meg van androidra is. Nem tudom, hogy ez jelenti e az online-t. Milyen van még egyébként ezen a fajtán kívül?
#3 A pénz nem nagy összeg valóban, de azért újra összeszedni el tartana egy darabig.
Na egyébként BEVA-hoz hasonló szervezetet tudsz esetleg EU-s szinten, vagy tudsz segíteni, hogy hol lehet utánanézni? Én a továbbiakban lehetőleg már olyan céghez mennék, ahol van ilyen fajta "védőháló".
Bocsi, nem EU-s szintet akartam mondani...Inkább úgy értettem, hogy nemzetközi, nem magyar. Esetleg más országok saját szervezetei, vagy valami globális, transznacionális változat esetleg.
Azt tudom, hogy az USA-ban van SIPC (Securities Investor Protection Corporation).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!