Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Működik a vonzás törvénye a...

Működik a vonzás törvénye a pénz világában is? Tényleg annyit keresel, amennyit úgy gondolod megérdemelsz, és azt bevonzod?

Figyelt kérdés
Olvastam a Titok c. könyvet a vonzás törvényértől. Tényleg a pénzt nem keresni lehet, csak bevonzani? Ha én 3 milliót akarok keresni, akkor annyit is fogok, mert bevonzom a jót az életembe? Még akkor is ha semmihez sem értek?
2016. júl. 27. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
baromság az egész! vonzás törvénye max a fizikában működik.
2016. júl. 27. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Sehol nem működik, csak egy nagy humbug.
2016. júl. 27. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

Nem, ebben a formában egy hatásvadász baromság.

Annyi valóság tartalma van, hogy akiben nincs meg az ambíció a többre és a jobbra az sosem fogja elérni. Ellenben attól, hogy megvan még nem törvényszerű, hogy össze is jön...

2016. júl. 27. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Félreérted.

A vonzás törvénye annyiban igaz, hogy bármit elérhetsz, főleg ha úgy gondolkozol, hogy meg tudod csinálni.

Ott is elmondták, hogy volt egy pali, kinézett egy házat.

Közben volt egy ötelete.

Nem melózott tovább, hanem megcsinálta a könyvet, sikeres lett és megvette a házat.

Ha te úgy értelmezed, hogy majd otthon ülsz és te csak úgy bevinzasz egy 3 milliós állást, hát várhatsz egy darabig, talán 40 év múlva az inflációnak köszönhetően összejön.

2016. júl. 27. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:

@22:12

Ezzel pont azt bizonyítod hogy nem igaz. Tehát nincs egy ilyen ezotérikus áltudományos hókuszpókusz energia ami "be vonz" dolgokat az ember életébe. Az van hogy ha akar valamit az ember akkor tennie kell érte.

Nem ilyen marhaságokba hinni.

2016. júl. 27. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ezt nem is tagadtam, hogy nem igaz, csak maga a film is ellent mond önmagának, mert a könyves sztori teljesen korrekt, utána meg mégis jönnek a hablattyal.
2016. júl. 27. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!