Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Minden biztosító ilyen csaló?...

Minden biztosító ilyen csaló? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szilagyi Janos által reklámozott időskori biztosítást fizetett a nagymamám , ami azt ígérte, hogy ha eljon az idő, akkor a temetési költségeket fedezik. Mama meghalt és most 50 ezer forinttal akarják kiszúrni az ember szemét. Egy jó tanács nektek. Jól nézzetek utána az ilyeneknek, mert nagyon romba tudja dönteni az embert. Nekem egyedül kell eltemetnem, mert csak én voltam már neki. Konkrétan ott tartok, hogy már ételre sincs pénzem és még mindig nincs meg a teljes összeg. Azt hiszem ebből most tanulok. Szilagyi Janos meg elmehet a fenébe, hogy ilyenekhez adja a nevét. Atveres az egesz :(

2016. júl. 26. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

el kellett volna olvasni, a napi 100 ft bizony 50ezer temetési ktg-t fedez :(

Részvétem a nagymamád miatt.

2016. júl. 26. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Én nem tudom, mert soha semmire nem kötöttem biztosítást, csak a kocsimra, de csak mert kötelező volt rá.
2016. júl. 26. 12:32
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es. Köszönöm. Már sajnos csak bankodni lehet rajta es tanulni belőle. :(
2016. júl. 26. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:
7%

Részvétem.

Azért ezekre szokott figyelni az MNB, le is buktak. Csak későn, és az nem jut el az átvert idősekhez:(

[link]

2016. júl. 26. 12:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos a profit maximalizalasa érdekében bármire képesek. :(
2016. júl. 26. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
38%
A biztosító nem szeretetszolgàlat. Ha keveset fizetsz be, gond esetén se vàrj nagy összeget.
2016. júl. 26. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!