Mit lehetne tenni, hogy felvegyenek végre?
Az elmúlt 2 évbe túl vagyok 4000 ezer beküldött életrajzon és jó néhány interjún.
Ebbe sok olyan van amivel végzettségemmel megfelelek. (ide tapasztalat híjján nem kellek)
Adtam be olyan helyre ahova elég általános iskola (lásd csokigyár, árufeltöltés stb) de még csak besehívnak.
Menni iszonyatosan mennék. Volt, hogy közcélúként elhelyeztek de irodán... Azt 1 ok miatt utáltam csak meg: az esetek 70%-ba az volt, hogy lesd a plafont. De nem panaszkodtam mondván, hogy ha ennyire a tb akarják fizetni... 1-2 hetente odamentem a vezetőmhöz, hogy biztos nem tudtok semmit adni... Akkor az volt ülj le ott...
Dolgozni tényleg akarok meg mennék. De úgy meg nem látom értelmét interjúkra se járni ha az megy mint múltkor is, hogy behívnak és a képembe vágták, hogy miért adtam be meg mittudomén mert ide nem vagyok jó nincs elég tapasztalatom.... (most ezt pl:. miért nem lehet telefonban?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!