Vaterán szeretnék eladni, a szállítási és garanciális feltételeknél, mit adjak meg?
Nos, aki több mindent szeretne eladni, annak illiklennie mérlegnek. Leméred a pólót egy olyan papírral, borítékkal, amibe becsomagolnád, és utána megnézed a súlyát, ill. hogy az adott súllyal mennyi a postaköltség.
Ha van nyomtatód, akkor megadhatsz Postapontos vagy csomagautomatás feladást is - ezek olcsóbbak.
A postai díjakat itt:
A Vaterás lehetőségeket pedig a vaterafutár címszó alatt találod:
Vagy webox, foxpost. Ha vannak a közeledben. Esetleg DPD, ők 3 kg-ig 890-ért viszik a csomagot.
Tessék, válogass:
Nagyon vigyázz a vaterás eladással, ha kisebb értékű dolgokat adsz el akár még rá is fizethetsz!!!
Nem ajánlom a vaterát, és a teszveszt se, mert az egy és ugyanaz az oldal csak más néven.
Lehúzós, átverős cég, már a termék indítása is pénzbe kerül, aztán ha olyanra állítod be, hogy újra indítsa automatikusan a licitet, akkor minden újra indításnál fizetni kell, természetesen ez a dolog jó apró betűkkel van leírva a több 10 oldalas vatera szabályzatban. Én is meglepődtem amikor 60 terméket feltöltöttem újra indítással, és pár hét múlva 2700 forintos számlát küldött a vatera úgy hogy eladtam KB 4 terméket 1000 forintért. Szóval ha 1000 forint eladott termékre 2700 forintot akarsz fizetni a vaterának, akkor ajánlom a vaterát!!!!!!
Teljesem megéri vaterázni.
Ja és neten olvastam nem egy történetet, hogy pár száz forint tartozásért is végrehajtót küld rád a vatera, és így 300 forintos tartozásból lesz mondjuk 6000 forint. És ezek nem rémtörténetek mert személyes ismerősöm is járt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!