Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék így csomagot...

Hogyan tudnék így csomagot átvenni?

Figyelt kérdés
Kíváncsiskodó családtagok miatt nem szeretnék semmit otthonra rendelni a netről. (Igen elmúltam 18 xd) Lehetséges e úgy utánvételi csomagot rendelni, hogy az mondjuk a postán maradjon, és értesítés se érkezzen lakcímre. Kb úgy hogy a cím a posta... vagy nemtudom hogy van ez, van e lehetőség reá.

2016. júl. 25. 18:00
 1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy annál a cégnél lehetséges-e, de szerintem elég valószínű, hogy tudod a postára kérni a csomagot, vagy pl ilyen pickpack pontra. Én rendeltem már ezt azt a netről és mindig oda kértem.
2016. júl. 25. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Valoban, ez kell neked: [link]
2016. júl. 25. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan céget kell keresned ahol szerződésben vannak csomagátvételi pontokkal, pl pickpack pont vagy postapont vagy lehetséges postán maradó csomagot rendelned amiről értesítés is emailbe és max sms-be jön tehát postás értesítőt sem hagy és a neved meg lakcím bejlentővel és személyivel tudod átvenni az adott helyen ahova kérted a cuccot. Persze ez a webáruháztól is függ hogy milyen feltételekkel szállít, stb... ezek az átvevő pontos szállítási módok olcsóbbak is mert nem házhoz viszik hanem neked kell érte menned. Legjobb a Pickpack pont főleg ha benzinkútra kéred oda akár hajnali 2 kor is mehetsz csomagért. Nekem is azért volt jó mert fuvaros vagyok 2 hetente vannak csak éjjeles fuvarjaim a fél országot átszelem mert általában olyan melókat kapok és amikor rendelek neten valamit akkor olyan helyre kérem ahol pihenni szoktam minden műszak alatt ahol már szinte tegező viszonyba vagyok az összes alkalmazottal, odaér a csomagom, jön az sms- amikor arra van dolgom mert 99% ban így van akkor ott állok meg pihenni és átveszem.
2016. júl. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!