Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendeltem a jófogáson de...

Rendeltem a jófogáson de viszont elkell utaznom nem leszek az adott címem amit leadtam . Csak távoli rokonaim lesznek az adott címen akik nem fogják átvenni. Mi lesz így? Vissza küldik a csomagot? Fizetni kellesz érte? Volt már valaki így?

Figyelt kérdés

2016. jún. 27. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én nem itt érdeklődnék, hanem az eladónál. Az emberi szó csodákra képes! És roppant célszerűnek tűnik, vele kommunikálni.

Kezdjük azzal, ezt senki nem tudja.

A jófogáson apróhirdetéseket lehet megjelentetni. A hirdetés megbízhatósága pont annyi, mint egy villanyoszlopra ragasztott cetlié. Nem mindenki csaló, aki cetlit ragaszt, de soha nem lehetsz benne biztos.

A konkrét kérdésedet illetően azért nem lehet válaszolni, mert nem tudjuk, hogy magánszemélytől vásároltál vagy cégtől. Nem tudjuk, milyen feltételek álltak a hirdetésben, s azt hogyan érvényesíti az eladó.

Ha a csomagot nem lehet kézbesíteni, akkor az visszamegy az eladóhoz.

Hogy ő mit fog lépni, megint csak nem tudjuk. Ha jelentős kár érte, akkor per lehet belőle, amennyiben ti ketten nem juttok dűlőre.

2016. jún. 27. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Ilyenkor postai fuvarral kell kérni, hogy ha nem veszed át, a postán őrzik x napig. Vagy alapból úgy kéred, postán maradóként/postapontra/csomagpontra ha mindenképp GLS/egyéb futárszolgálat viszi.
2018. dec. 2. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!