Rendeltem a jófogáson de viszont elkell utaznom nem leszek az adott címem amit leadtam . Csak távoli rokonaim lesznek az adott címen akik nem fogják átvenni. Mi lesz így? Vissza küldik a csomagot? Fizetni kellesz érte? Volt már valaki így?
Mondjuk én nem itt érdeklődnék, hanem az eladónál. Az emberi szó csodákra képes! És roppant célszerűnek tűnik, vele kommunikálni.
Kezdjük azzal, ezt senki nem tudja.
A jófogáson apróhirdetéseket lehet megjelentetni. A hirdetés megbízhatósága pont annyi, mint egy villanyoszlopra ragasztott cetlié. Nem mindenki csaló, aki cetlit ragaszt, de soha nem lehetsz benne biztos.
A konkrét kérdésedet illetően azért nem lehet válaszolni, mert nem tudjuk, hogy magánszemélytől vásároltál vagy cégtől. Nem tudjuk, milyen feltételek álltak a hirdetésben, s azt hogyan érvényesíti az eladó.
Ha a csomagot nem lehet kézbesíteni, akkor az visszamegy az eladóhoz.
Hogy ő mit fog lépni, megint csak nem tudjuk. Ha jelentős kár érte, akkor per lehet belőle, amennyiben ti ketten nem juttok dűlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!