Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek volt már távoli barátnő...

Nektek volt már távoli barátnőtök?

Figyelt kérdés
vagyis olyanra értem aki mondjuk más megyében lakik.. milyen volt a kapcsolatotok? mennyit beszélgettek? és szoktatok találkozni? csak azért kérdem mert nekem még nem volt ilyenem és érdekel hogy tényleg kialakulhatnak ilyen barátságok.. kort és nemet is irjatok:) köszönöm
2015. ápr. 5. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én barátnőm innen 50 km-re lakott én másfél óra alatt ott voltam csak mert keresztül kellett menni Budapesten átszállással, ha meg autóval mentem akkor még hosszabb volt... Működött a kapcsolatunk neten beszélgettünk mindennap, meg skypeoltunk, volt amikor telefonáltunk is, első találkozás után már minden jött magától, majdnem minden hétvégén együtt voltunk. Egyszer mente én, egyszer ő jött.
2015. ápr. 5. 23:43
 2/7 anonim válasza:

Hát nekem ugy volt hogy volt egy ilyen csereprogram országon belül hogy megismerkedjün más városok kultúráival és akkor néhány napig nálunk lakott egy lány és nem tudom hogy miért hiszen ilyen rövid idő alatt nehéz( mondjuk akkor elég nehéz időszakon voltam túl és egyik este mindent sirva rázúditittam :/) de nagyon összebarátkoztunk. Ez már több mint egy éve volt de azóta is minden héten legelább 2szer de van hogy többször vagy emailozunk vagy telefonon beszélünk és tervezzük hogy nyáron talizunk mert a balatoni nyaralónk egész közel van egymáshoz

15/L

2015. ápr. 5. 23:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Neke most alakul egy ilyen barátság. Tök furán találtunk egymásra. :D Ő a teljes nevével, én a becenevemmel vagyok fönt WeHeartIt-en, már régóta szívelgettük egymás Neymaros képeit, de nem volt semmi. Aztán volt az a szerb ribis korszak (ami nem volt igaz), én meg írtam egy kommentet (facebookkal) egy cikkhez, ő meg válaszolt a kommentemre. Aztán írtam neki (ott a cikk alatt), hogy én "ismerem" őt, mire mondta, hogy ő is felismert engem. :D Utána bejelöltük egymást face-en, meg bekövettük egymást Instán és azóta elég gyakran beszélgetünk. :) Én budapesti vagyok, de ő sajnos valahol a határnál lakik valami kis faluban, így (még) nem találkoztunk. :/ Egyelőre nincs is tervben, de egyszer majd hátha. :)

Én 17/L, ő 14/L

2015. ápr. 6. 01:28
 4/7 anonim ***** válasza:

En vagyok a baratom tavoli baratnoje :D 18/L 20/F

3000km tavolsag van kozottunk. Kb felevente talalkozunk de minden nap beszelunk. Mikor vege az egyetemnek tervbe van veve az osszekoltozes. Teljesen tokeletesen jol vagyunk egyutt :) ha bizol meg szeretsz vslakit nem akadaly a tavolsag.

2015. ápr. 6. 03:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem van több ilyen barátnőm is.:)Valakikvel nyaranta találkozunk pár napot és olyan hónaponta beszélünk.Van,akivel nyaranta 1 hónapot együtt vagyunk a Balcsin és hetente beszélünk és van akivel évente kétszer,háromszor találkozok és vele is hetente,kéthetente beszélünk.:) 16L
2015. ápr. 6. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
2010-ben kezdtem levelezni egy velem egykorú lánnyal (én is lány vagyok). Egy lovas könyvklub magazinjába tettem a hirdetésemet, hogy levelezőtársat keresek. Tényleges boríték-levélpapír kombóval küldtük egymásnak a leveleket (én Csongrád, ő Pest megyei). Pár hónapra rá találkoztunk, mert Szegedre jött a családjával. Nagyon jól kijöttünk egymással, így nyáron meghívtak 4 napra hozzájuk. A szüleink is nagyon jóba lettek. A levelezést azóta is folytatjuk, mindenről beszámolunk egymásnak. Facebookon csal alig-alig szoktunk beszélni, inkább levélben. Küldeni szoktunk egymásnak ezt-azt, így még személyesebb az egész. Igaz, hogy évente csak 8-10 napot találkozunk, de így is ő a legjobb barátnőm. :) Most 18 évesek vagyunk.
2015. ápr. 7. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is egy távoli barátnő vagyok/voltam. Mi 300 km-re laktunk egymástól, 4 évig távkapcsolatban éltünk, ez azt jelenti, hogy kb. havonta vagy kéthavonta tudtunk találkozni, pár napra. Mivel én még gimnazista voltam, a szüneteket mindig együtt töltöttük. Egyébként rengeteget telefonáltunk egymással, imádtam hogy hétvégén 3-4 órákat csüngtünk a telefonon. Manapság pedig már itt az internet, webkamera, semmi sem akadály.

És nálunk működött, 4 év után összeköltöztünk, idén leszünk 11 éve együtt, és idén megszületett a kisfiunk.

Szóval csak nagyon akarni és szeretni kell,akkor működik.

2015. ápr. 7. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!