Jófogás háztól-házig futár lemondható?
Nincs lehetőség a visszamondásra - Neked, mint eladónak kellett volna előre tájékozódni. Idézet a Jófogás Felhasználási Feltételeiből:
"Az Eladó tudomásul veszi, hogy a HÁZTÓL-HÁZIG Szolgáltatás ellenértékét a Társaság az Eladó által értékesítésre kínált termékre meghatározott vételárból vonja le. A HÁZTÓL-HÁZIG Szolgáltatás díja bruttó 1.900,- Ft. Az Eladó ennek figyelembe vételével köteles meghatározni a vételárat. A HÁZTÓL-HÁZIG Szolgáltatás megrendelője az Eladó. "
Szóval nem is Te kapod meg először a pénzt, hanem a Jófogás futár és abból levonják a szolgáltatás árát - ezután jut el Hozzád a maradék.
Amennyiben a hirdetés indításánál ezt Te bejelölted, úgy nincs mód ennek a megváltoztatására.
(és mielőtt lehúznátok emiatt - ez nem az én véleményem, hanem így alakította ki a Jófogás)
"Ezt tudom."
Akkor mi a csudának jelölted be? Neked, mint eladónak jól felfogott érdeked lenne gondoskodni arról, hogy a vevő minél olcsóbb szállítással juthasson hozzá a termékhez. Nem a lehető legdrágább megoldást választani! Ennél drágábbat talán nem is találhattál volna...
Bocs, de felhúztál ezzel az odavágott "ezt tudom"-mal (első vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!