Hogyan tudnak 1500 Ft ért csomagot küldeni Amerikába? -Etsy
Milyen termékekről lenne szó?
Ha borítékba belefér, akkor Magyar Posta.
Nem lehet hogy ok sokkal dragabban aruljak a termekeiket es abban mar benne van a postakoltseg egy resze?
Nem tudom hogyan tudnal a postan sporolni, de azt tartsd szem elott, hogyha a csomag elveszik, akkor karpotolnod kell a vasarlot, szoval a postakoltseg mellett en meg biztositast is fizetnek, biztos ami biztos.
Etsys fórumon is lehet hasznos infókat olvasni postázással kapcsolatban, bár ott is több ezer ft-os feladási költségeket írnak, még szerződve pl. a fedex-el is.
Nekem kisméretű és nem törékeny termékeim vannak, így pufis borítékban szoktam küldeni, ajánlottam általában 1300- 1440 ft szokott lenni a posta, szerintem nem vészes, nem építem be a termék árába.
Van, aki simán küldi a pár dolláros termékeit, egy kis borítékot már 400 ft körül fel tud adni.
Figyu, miert nem veszed fel a kapcsolatot ezzel a nagy ceggel? Lehet hogy latnanak benned/termekeidben fantaziat, es kicsit olcsobban eladod nekik, mintha maganszemelynek adnad el, de neked nincs gondod a postazassal, nekik meg lehet hogy tenyleg van vmi kedvezmenyuk.
Ha egyedul nem tudod, semmi ciki nincs abban, hogy a nagyok segitseget kered. Hirdethetik ok a termekedet, vagy sajat kis oldalt csinalsz magadnak de a megrendelest/fizetest mar ok intezik cserebe x%-ot kapnak az eladasaidbol.
Szerintem egy probat mindenkepp meger, hogy beszelj veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!