Magyarországról Amerikába?
Sziasztok,ha Bècsbe járnèk orvosi egyetemre,ès 1 èv tapasztalatom lenne,könnyebben megkapnám a zöld kártyár vagy a munkavállalóit?vagy esetleg egy USA-i cègnek kell engem megkeresni?
Lehet,hogy hülyesèget kèrdeztem,jövőre fogok jelentkegni egy egyetemre,német felsőfokúm van,angolból jovőre fogom letenni...szerintetek mennyi az esèlyem?(orvoson belül sebèsz szeretnèk lenni és lány vagyok)
Hát, bocs, hogy ezt mondom, de ez a dolog még erősen a fantázia talaján áll.
1 - ahhoz, hogy elvégezd Bécsben az egyetemet, még fel kell, hogy vegyenek. (lehet, még nem is érettségiztél, ha jól gondolom?)
2 - tudomásom szerint az orvosi egyetem min. 5 év, ha utána még 1 év tapasztalat, akkor az 6 év.
Nem kérdeztél hülyeséget, csak az a kérdés, hogy 6 év múlva milyen rendelkezések lesznek - mert addig rengeteget változhat minden, egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazok a feltételek lesznek, amik most.
Meg aztán az egy dolog, hogy felvesznek, de azt az egyetemet bírni is kell - anyagilag is meg szellemileg is.
Ami szuper és szinte az egyetlen, ami a realitás talaján áll, az a nyelvismeret - német felsőfokú miatt le a kalappal előtted :-)
Szóval azért az még egy nagyon korai kérdés, hogy egy amerikai cégnek kellene keresnie Téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!