Visszavihetem/elállhatok a vásárlástól, ha a ma délután vásárolt öltönynadrág (full új, címkés) mégsem jó színben, az otthoni öltönykabáthoz?
Kicserélni másra biztosan nem tudom az üzletben, mert ez az 1 volt, ami méretben jó, de 11eFt volt és szeretném visszakapni a pénzt. :(
Szerintetek van lehetőségem erre?
Ha nem interneten vásároltad, és egyébként nincs minőségi kifogás (a szín nem az), akkor nem kötelesek visszaadni a pénzt.
Egy próbát persze megér, de kikényszeríteni nem tudod.
Csak megerősíteni tudom: amennyiben nem interneten vetted vagy nem minőségi hibás, nem kötelesek sem kicserélni, sem visszaadni a pénzt.
Simán mondhatják, hogy ha Neked ennyire fontos - ami érthető - akkor miért nem vitted magaddal az öltönykabátot?
OFF.
Na, megérkezett a szünidős lehúzó banda... Csapatostul jönnek és teljesen mindegy, hogy mit ír az ember, hordában megjelennek és azzal "szórakoznak", hogy lehúzzák mindenkinek a hasznos válaszát. Óvodás színvonalú játék... Jó éjszakát gyerekek, remélem, mára jól kiszórakoztátok magatokat. Hogy a gonosz manó törné el a kezeteket...:D
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!