Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha hirtelen...

Mit csinálnátok, ha hirtelen nagyon szegényből nagyon gazdaggá válnátok?

Figyelt kérdés
Komoly kérdés. Félek ettől az új helyzettől. Örülnék pár jó tanácsnak.
2016. júl. 13. 22:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

Orokseg, kinek? Te orokolted, vagy a parod?

Ha a parod, es/vagy hozzaferese van a penzhez, akkor nem kell aggodnod, egy ev alatt elosztogatja/elissza/elszorakozza, nem lesz ra sokaig gondod.

Ha te orokolted, zard el elole a penzcsapot, es hasznald fel okosan!

2016. júl. 14. 03:35
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Szívesen segítenénk sokan,de ahoz némi információ is kéne.

Melyik megyèben élsz,hány éves vagy,mivel foglalkozol,mekkora az az összeg?

Írhatsz privátot is,ha gondolod

2016. júl. 14. 07:40
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

seggemet verném a földhöz.

Ha olyan nagy az összeg, ami már 1-2%os kamaton is jól hozna évente (100+milla), akkor biztos nem szenvednék egy vállalkozással!

2016. júl. 14. 09:07
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

Mindenképpen határozzatok meg egy havi összeget, amit költötök. Annál többet ne. Mintha fizetés lenne. Ha elfogyott, nincs több.

Így nem fogy el olyan gyorsan.

Persze jó lenne tudni mennyire nagy összeg, pár millió, vagy pár száz, mert attól is függ.

Én biztosan átépíttetném a házunkat ( az engedély már megvan, csak a pénz jó része hiányzik), vennénk mindkettőnknek egy-egy normális kocsit (nem fényűzőt, de a mostani swiftnél jobbat), és esetleg pár ingatlant, aminek a kiadásából havi fix összeg befolyik, és legalább egy kis elfoglaltságunk is van, ha már nem dolgozunk.

Vendéglátósok vagyunk mindketten, de éttermet/kávézót biztos nem nyitnánk...

2016. júl. 14. 09:36
 15/21 anonim ***** válasza:
63%

Gratulálok Balázska és sok sikert a burgereződ megvalósításához!

Legyél álmaid főnöke, aki óránként 30 perc munkát vár el, 15 perc masszásfotelben való ücsörgést, 15 perc pedikűrt és manikűrt biztosít a dolgozóinak, mindezt élhető min. nettó 4000Ft-os bérért.

2016. júl. 14. 12:21
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Mekkora az összeg mert ezt nem írod le. Mivel én olyan körökben mozgok ahol tényleg sok a gazdag( milliomos, milliárdos ember) láttom hogy élnek és főleg emiatt is nem változnék meg. Ők is ugyanolyan emberek mint akiknek havi 100 ezer jut csak anyagilag többet tehetnek meg. Én pontosan tudom hogyan fektetném be, de nem irod mennyi is az annyi. Relativ a nagyon gazdag
2016. júl. 14. 13:44
 17/21 anonim ***** válasza:
.
2016. júl. 15. 21:46
 18/21 A kérdező kommentje:
Ingóságokkal együtt kb. negyed milliárd a vagyon, nekem ez nagyon sok.
2016. júl. 22. 23:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Én a helyedben először is felkeresnék egy szakértőt, tanácsadót.

Egyébként, ha ennyi pénzt kerülne hozzám , költözéssel kezdeném, mondjuk egy 30M értékű házat vennék Pest megyében (akár külföldre, de nem feltétlenül) , majd vennék egy újabb autót kb 5 millióért, aztán még egy 15-öt mondjuk elraknék utazgatni, szórakozni, a maradék kb 200-at pedig okosan befektetném, de semmiképp sem ingatlanba, mert az egyáltalán nem olyan kifizetődő már... Lehet, hogy keresnék egy befektetési tanácsadót és értékpapírokat vennék belőle, lehet, hogy egy részével egy új startup céget támogatnék, illetve nekem is régi álmom egy speciális, különleges gyorsétterem indítás, amivel szerintem óriásit lehetne profitálni.

Ja és ahogy előttem is említették, én is elzárnám az összeget a párom elől. Viszont én ismerősöknek nem adnék, csak, ha igazán szükségük van rá... inkább majd akkor ajándékoznám meg őket, ha megsokszoroztam a pénzem.

2016. júl. 24. 15:56
 20/21 anonim ***** válasza:
63%
Én vennék egy házat Budapesten (nem palotát, csak egy átlagos családi házat), jó nagy alapterületűt jó nagy telekkel. Egy csendes, szép, jó környéken lévő kertvárosi részen. Kocsi nem kéne, nincs jogsim és nem is tervezem megcsinálni, többek között ezért is Bp-n vennék házat. Aztán ugyanolyan színvonalon élnék mint eddig (boltban megtehetem pl most is h félkész készételeket veszek, nem kell a konyhában időt töltenem, pedig sokkal olcsóbb lenne, márkás ruhák, de nem százezres tételben). Aztán alkalmazottként keresnék munkát (tuti h nem b*szakodnék vállalkozással), ha bármi nem tetszik (munkaidő, főnök, munkatársak, légkör stb.), azonnal kilépnék.
2016. júl. 24. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!