Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Találtam 1 uszómesteri diákmun...

Találtam 1 uszómesteri diákmunkát, szerintetek ez nagy felelősséggel jár?

Figyelt kérdés
sokkal szívesebben mennék ide mint gyárba rohadni kb,de félek attól hogy ha valaki belefullad akkor engem vonnak felelősségre,viszont járok sokszor ezen a strandon és nálam fiatalabb gyerekek is vannak uszómesternek.19/f
2016. júl. 12. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"de félek attól hogy ha valaki belefullad akkor engem vonnak felelősségre,"

Igen, ha belefullad valaki, akkor felelősségre fognak vonni. Azért van az úszómester, hogy figyeljen, felügyeljen.

(ugye nem azt várod, hogy előre felmentsünk, hogy ááá, dehogy, semmi bajod nem lesz...)

"nálam fiatalabb gyerekek is vannak uszómesternek.19/f"

Nagyon nem lehetnek fiatalabbak - legfeljebb annak néznek ki - ugyanis 18 év alatt kötve hiszem, hogy alkalmaznának valakit úszómesternek.

2016. júl. 12. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Mondjuk, ilyen hozzáállással oda ne menj! Szóval neked mindegy, megfulladnak-e, ha nem a te felelősséged lesz??
2016. júl. 12. 14:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Kiforgatjátok a szavaimat...1 mondatom alapján,amibe belesürítettem a kérdésem lényegét te levontad azt a következtetést hogy 1 lelkiismeretlen köcsög vagyok.Nyilván nem mind1 hogy belefullad valaki,ha olyan a helyzet megtennék mindent amit lehet,de nem biztos hogy sikerülne megmenteni vkit,1 orvos se tudja az összes embert megmentenie,szóval erre lettem volna kíváncsi hogy ilyenkor mi van....
2016. júl. 12. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Majd mérlegelik a helyzetet. Ha pl. már 3-4 percig is kapálózott a vízben, mire te észheztértél, vagy észre vetted és egyáltalán beugrottál a vízbe, vagy rögtön ott voltál, de egy hirtelen szívgörcs okozta a halálát. Nem mindegy, hogy mit mondanak a mentősök, vagy mi lesz a boncolás eredménye.

Ha elvállalod ezt a munkát, és valóban történik egy szó szerinti tragédia, bizony hogy megnézik alaposan, te mennyire voltál hibás, vagy te mindent megtettél.

2016. júl. 12. 14:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a választ :)
2016. júl. 12. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Első vagyok: egyszer úszás közben felülről rám ugrott egy fürdőző, elmerültem és nekem meglehetősen soknak tűnő időt töltöttem a vízben, miközben fogalmam sem volt, merre van a lent meg a fent, de próbáltam valahogy felszínre kerülni.

Igen hálás lettem volna, ha akkor egy úszómester éppen figyel és kiszed a vízből... Az eset után nagyon sokáig nem is mertem mély vízbe menni...

De elég, ha csak egy gyerek beugrik, beüti a fejét, hogy nagyobb tragédiákról ne is beszéljek.

2016. júl. 12. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
1,6 vagyok és nem elvenni akarom a kedvedet meg rémisztgetni, csak felhívni a figyelmet arra, hogy ez nem arról szól, hogy bámuljuk a jó csajokat (az is belefér :-) ), hanem bizony tényleg emberek élete múlhat Rajtad.
2016. júl. 12. 14:42
 8/8 NRS_NORBERT válasza:
100%

Szia! Én uszomesterkent dolgozom 2és fél éve.

Igen, hatalmas felelősség. Ha megfullad valaki valóban helyzet függő, hogy téged vonnak e felelősségre. Ha egyértelműen a te hibád ól fulladt meg akkor valószínűleg igen, de ha bementél próbáltad menteni és a körülmények miatt nem sikerült, akkor nem. Esetleg olyan esetek vannak még, hogy a családja beperel..az is szívás.

De ha tényleg figyelsz .. (Nem csak a bikinis csajokra) és legjobb tudásod szerint teszed a dolgod, nem lesz semmi problémád belőle. Nekem kellett többször is menteni. Voltam természetes vizeken, uszodában, aquaparkban. Az biztos, hogy hatalmas felelősség és minden bizonnyal a vezetőség is hatalmas figyelmet fordít majd rád, hogy végzed e a dolgod.

De nem akarom elvenni teljesen a kedved. Hatalmas buli, a legjobb csajozós munka, barnulsz, friss levegőn vagy egész nap (hely függő) rengeteg barátot szerezhetsz, folyton ismerősökkel találkozol.. És mikor a 6éves islány is úgy néz rád csillogó szemekkel, hogy te mentetted meg anyát...ezekért a pillanatokért megéri :)

És 18éves kortól lehet, de rengeteg 18éves nem elég érett rá..szerencsére nekünk nagyon kemény vizsgáztatás volt..hullott a férgese :D

21/F

2016. júl. 20. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!