Az Unibet ezt megteheti?
Figyelt kérdés
Először buktam elég sok pénzt rajtuk keresztül, most, hogy nyertem 5 meccset, csökkentették az ods-okat számomra. Másnak 1.16-ot fizet nekem 1.06-ot. Ezt megtehetik? Egyeltelán nem érzem fair-nek, hogy ha bukok akkor nincs gond, de ha nyerek egy keveset máris ezt csinálják2016. júl. 12. 12:48
1/6 anonim 

válasza:

Játsszál a Pinnacle az az iroda fényévekre van a többi fogadóirodától, nem véletlenül a világ legjobb fogadó irodája ott nem fognak korlátozni se alacsonyabb odszott adni, sőt még eléggé magasak az odszok is náluk cserébe nincsenek bónuszok, havi 1 ingyenes kifizetés van náluk, és akár milliós nagyságrendben is fogadhatsz ilyen máshol nincs ami még jó a bet365 de ők is korlátoznak ha sokszor nyersz. A Pinnacle-tól nem létezik jobb fogadó iroda a világon, a hátránya annyi, hogy nincs magyar nyelv.
2/6 anonim 

válasza:

Kezdjuk ott,hogy mit akarsz az egy 1.16os szorzoktol?😃 Nem oszt nem szoroz...Masik meg h nem azert vittek lejjebb mert te nyertel.
3/6 anonim 

válasza:

Nyifi-nyafi.
ronaldo nem rokonod?!
4/6 A kérdező kommentje:
A sok hülye nem is értem minek ír ide. Nekem nem mind 1 hogy 10 vagy 30e ft-ot nyerek
2016. júl. 13. 16:18
5/6 anonim 

válasza:

A hulye az inkabb te vagy h ilyeb szaros oddsokra mesz :) hosszu tavon ez tudod hol lesz nyero :D
6/6 anonim 

válasza:

Persze :-)
Mindenki hülye, csak te vagy villamos...
Az meg már nem is érdekes, hogy ha sokan fogadnak egy esélyre, akkor leviszik az odszokat...
Te meg csak gyártsd az elméleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!