Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az Unibet ezt megteheti?

Az Unibet ezt megteheti?

Figyelt kérdés
Először buktam elég sok pénzt rajtuk keresztül, most, hogy nyertem 5 meccset, csökkentették az ods-okat számomra. Másnak 1.16-ot fizet nekem 1.06-ot. Ezt megtehetik? Egyeltelán nem érzem fair-nek, hogy ha bukok akkor nincs gond, de ha nyerek egy keveset máris ezt csinálják
2016. júl. 12. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Játsszál a Pinnacle az az iroda fényévekre van a többi fogadóirodától, nem véletlenül a világ legjobb fogadó irodája ott nem fognak korlátozni se alacsonyabb odszott adni, sőt még eléggé magasak az odszok is náluk cserébe nincsenek bónuszok, havi 1 ingyenes kifizetés van náluk, és akár milliós nagyságrendben is fogadhatsz ilyen máshol nincs ami még jó a bet365 de ők is korlátoznak ha sokszor nyersz. A Pinnacle-tól nem létezik jobb fogadó iroda a világon, a hátránya annyi, hogy nincs magyar nyelv.
2016. júl. 12. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Kezdjuk ott,hogy mit akarsz az egy 1.16os szorzoktol?😃 Nem oszt nem szoroz...Masik meg h nem azert vittek lejjebb mert te nyertel.
2016. júl. 12. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

Nyifi-nyafi.

ronaldo nem rokonod?!

2016. júl. 13. 00:11
 4/6 A kérdező kommentje:
A sok hülye nem is értem minek ír ide. Nekem nem mind 1 hogy 10 vagy 30e ft-ot nyerek
2016. júl. 13. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
A hulye az inkabb te vagy h ilyeb szaros oddsokra mesz :) hosszu tavon ez tudod hol lesz nyero :D
2016. júl. 13. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze :-)

Mindenki hülye, csak te vagy villamos...

Az meg már nem is érdekes, hogy ha sokan fogadnak egy esélyre, akkor leviszik az odszokat...

Te meg csak gyártsd az elméleteket!

2016. júl. 14. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!