Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megtudni még...

Hogyan tudnám megtudni még hétfő reggel előtt, hogy utaltak-e át nekem a hétvége folyamán? (OTP-s OTP-s nek)

Figyelt kérdés

2016. júl. 3. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy ha van net bankod, akkor belépsz és megnézed :-) - ugyanis az OTP-nél bankon belül, ha mindkettőtöknek van bankkártyája, akkor teljesül az utalás hétvégén is.

Ha pedig nincs kártyád vagy net-bankod, akkor megkérdezed azt, akinek utalnia kellett volna :-)

Egyébként nekem jelent már meg hétfőn reggel 6-kor utalásom...

2016. júl. 3. 16:00
 2/3 A kérdező kommentje:
És ilyenkor nem is jön sms hétvégén, akkor se, ha megtörtént az utalás, csak hétfőn? Illetve gondolom, ha megtörtént az utalás, akkor azt le is tudom venni (?)
2016. júl. 3. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Az sms-t nem tudom, én nem szoktam kérni.

Ezek szerint nincs net bankod, nem tudod megnézni, hogy megérkezett-e az utalás?

Ha valaki utal - főleg hétvégén - az még nem jelenti azt, hogy be is érkezik a számládra a pénz.

ha utaltak és a fent leírtak teljesültek (mindkét félnek van bankkártyája), akkor beérkezik a számládra a pénz és fel tudod venni.

De pl. ha egyik félnek csak számlája van, de kártyája nincs, akkor nem tudod felvenni, mert nem teljesül hétvégén az utalás.

2016. júl. 3. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!