Mennyi pénz kellesz majd bevásárolni a suliba?
Ez attól függ, hogy hol és miket veszel. Ha veszel új táskát meg tolltartót, akkor nyilván drágább.
Ha meg plusz rajzos cuccokat is szeretnél, akkor még drágább.
Ha minél olcsóbban akarsz kijönni, akkor gyűjtsd össze a régi cuccaidat, és használd azt :D Gimiben rajzzal annyira nem foglalkoztok, mi csak színes ceruzákat vagy filcet használhatunk, szóval max. lapok kellenek (bár sose tudhatod, szeptemberben fog csak kiderülni, ha szerencséd van). Esetleg egy zacskó filcet vegyél, ha szeretsz azzal dolgozni :)
Tollaid, ceruzáid gondolom vannak, igazából ez a fontos :) Számológéped vonalzóid, körződ is biztos van. Esetleg egy hibajavítót szerezz be.
Nekem nem voltak bekötve a könyveim, valamiért nem szeretem. Ez ugye nem kis megtakarítás. Tehát a papírboltból kb. 1000 Ft. mínusszal jöttem ki :)
Simán használhatod a régi cuccaid, felesleges újat venni. Senki se fogja nézni hogy mennyire vadonat új cuccokat írsz. :D Meg úgyis mindig új kell, mert elveszted/elkérik/elkérik és nem adják vissza stb.
Füzeteket a lehető legolcsóbb helyen veszem, mert így is spórolok. Aztán azt festhetek rá amit csak akarok :)
Sok sikert a gimihez, ha valami még eszembe jut, szólok ^^
köszi
de árat nem mondtál h kb mennyit kell rá hagynom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!