Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénz kellesz majd...

Mennyi pénz kellesz majd bevásárolni a suliba?

Figyelt kérdés
Gimibe megyek szóval nem általános iskolásra gondolok, csak eddig mindig szüleim vásároltak nekem de most magamnak fogok mert végre el tudtam már menni dolgozni szóval aki tudja hogy egy gimis bevásárlás mindennel együtt (mert semmit se viszek át másik osztályba) mennyibe kerül annak megköszönöm a válaszát :)

2016. jún. 30. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy hol és miket veszel. Ha veszel új táskát meg tolltartót, akkor nyilván drágább.

Ha meg plusz rajzos cuccokat is szeretnél, akkor még drágább.

Ha minél olcsóbban akarsz kijönni, akkor gyűjtsd össze a régi cuccaidat, és használd azt :D Gimiben rajzzal annyira nem foglalkoztok, mi csak színes ceruzákat vagy filcet használhatunk, szóval max. lapok kellenek (bár sose tudhatod, szeptemberben fog csak kiderülni, ha szerencséd van). Esetleg egy zacskó filcet vegyél, ha szeretsz azzal dolgozni :)

Tollaid, ceruzáid gondolom vannak, igazából ez a fontos :) Számológéped vonalzóid, körződ is biztos van. Esetleg egy hibajavítót szerezz be.

Nekem nem voltak bekötve a könyveim, valamiért nem szeretem. Ez ugye nem kis megtakarítás. Tehát a papírboltból kb. 1000 Ft. mínusszal jöttem ki :)

Simán használhatod a régi cuccaid, felesleges újat venni. Senki se fogja nézni hogy mennyire vadonat új cuccokat írsz. :D Meg úgyis mindig új kell, mert elveszted/elkérik/elkérik és nem adják vissza stb.

Füzeteket a lehető legolcsóbb helyen veszem, mert így is spórolok. Aztán azt festhetek rá amit csak akarok :)

Sok sikert a gimihez, ha valami még eszembe jut, szólok ^^

2016. jún. 30. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi

de árat nem mondtál h kb mennyit kell rá hagynom :S

2016. jún. 30. 19:06
 3/5 A kérdező kommentje:
nem akarok semmi puccosat vagy márkásat de új kellesz mindenből.. :/
2016. jún. 30. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a füzetek, tollak,tolltartó, körző, táska stb. olyan 15 ezer körül kijön. A legdrágább beruházás a tankönyv...
2016. aug. 4. 09:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ÉÉs igen azt tudom.. sajna nincs tk támogatásom..
2016. aug. 4. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!