Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » "Két műszakos munkarend...

"Két műszakos munkarend vállalása" ez mit jelent?

Figyelt kérdés

"Két műszakos munkarend vállalása (délelőtt: 5:45 13:45, délután: 13:45 21:45)"

ez mit jelent? nyáron szeretnék dolgozni.

2016. jún. 27. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

ennyire hülye nem lehetsz.

2 műszak, az egyik héten délelőtt mész 5:45től 13:45ig, a másik héten meg délután 13:45től 21:45ig

2016. jún. 27. 16:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Most dolgozom először, nekem ez új. Köszi h ilyen rendesen megválaszoltad :)
2016. jún. 27. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
14%

Az oké, hogy most dolgozol először, de mi van a szövegértelmezéssel? Vagy soha életedben nem láttál olyan embert, aki egyik héten délelőtt dolgozik, másik héten délután?

Netán azt gondoltad, hogy egy nap kell 2 műszakot dolgozni?

2016. jún. 27. 17:10
 4/11 anonim válasza:
81%
Szálj már le róla te seggf.j Mer te nem igy kezdted ??
2016. jún. 27. 17:37
 5/11 A kérdező kommentje:
3masnak: sose hallottam még ezt a kifejezést h 2 műszakos munkarend. Így viszont nem a szövegértelmezésemmel van a baj.
2016. jún. 27. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem, én nem így kezdtem, én tanultam az iskolában, nem csak melegedni jártam, így egy ilyet, hogy két műszak 2x tól ig időpont azt már 14 évesen is felfogtam, az alatt meg nem lehet dolgozni.
2016. jún. 27. 19:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Manapság ilyet az iskolában nem tanítanak, na mind1
2016. jún. 27. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:
14%
Újat fogok mondani akkor: van három műszakos munkarend... :D Csak hogy szokjad a kifejezést.
2016. jún. 27. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:
11%
ilyet régen sem tanítottak iskolában. Egy dolgot viszont ma is tanítanak: értő módon olvasni :)
2016. jún. 27. 20:18
 10/11 anonim válasza:
80%

Nem szeretem az olyan embereket akik felnőttként élvezik azt, hogy másokat hogyan baszogassanak. Tudod az hogy a fél életedet leélted és tapasztalatokat gyüjtöttél nem azt jelenti h okos vagy. Nem a szövegértéssel van a baj de azt se érted h ha azt irom

: a fű

vagy

: fű

A kettő között mi különbség ? meg nem hiszem hogy az iskolás retardált fejeddel meg tudnád mondani h mit jelent az, hogy a hegyesszög sinusa, és akkor nem is mondtam sokat. Na de ha te azon vagy kiakadva hogy nem tudja valaki a kétműszak jelentését akkor elmondanád hogy mi az a parenchima ? Vagy magyar szót had mondjak : uszu.

Ès ne gyere azzal h ezek nem kellenek az életben mert

1 igen is kell

2 általános műveltség

És ha a sinuszt nem tudod kiszámolni akkor szerintem van okod az aggodalomra h még mindigg éretlen vagy és alacsony besorolású

2017. szept. 16. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!