"Két műszakos munkarend vállalása" ez mit jelent?
"Két műszakos munkarend vállalása (délelőtt: 5:45 13:45, délután: 13:45 21:45)"
ez mit jelent? nyáron szeretnék dolgozni.
ennyire hülye nem lehetsz.
2 műszak, az egyik héten délelőtt mész 5:45től 13:45ig, a másik héten meg délután 13:45től 21:45ig
Az oké, hogy most dolgozol először, de mi van a szövegértelmezéssel? Vagy soha életedben nem láttál olyan embert, aki egyik héten délelőtt dolgozik, másik héten délután?
Netán azt gondoltad, hogy egy nap kell 2 műszakot dolgozni?
Nem szeretem az olyan embereket akik felnőttként élvezik azt, hogy másokat hogyan baszogassanak. Tudod az hogy a fél életedet leélted és tapasztalatokat gyüjtöttél nem azt jelenti h okos vagy. Nem a szövegértéssel van a baj de azt se érted h ha azt irom
: a fű
vagy
: fű
A kettő között mi különbség ? meg nem hiszem hogy az iskolás retardált fejeddel meg tudnád mondani h mit jelent az, hogy a hegyesszög sinusa, és akkor nem is mondtam sokat. Na de ha te azon vagy kiakadva hogy nem tudja valaki a kétműszak jelentését akkor elmondanád hogy mi az a parenchima ? Vagy magyar szót had mondjak : uszu.
Ès ne gyere azzal h ezek nem kellenek az életben mert
1 igen is kell
2 általános műveltség
És ha a sinuszt nem tudod kiszámolni akkor szerintem van okod az aggodalomra h még mindigg éretlen vagy és alacsony besorolású
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!