Külföldi táncos munka mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Valaki mondana nekem tapasztalatok vagy történeteket. 18 évesen veszélyes lenne pár évig táncolni? Mennyit lehet vele keresni?2016. jún. 20. 18:34
1/3 anonim válasza:
hát sajnos nagy az esélye hogy nem csak táncolnod kellene :/
2/3 anonim válasza:
Ügynökséggel menj és akkor nem veszélyes, legalábbis tapasztalataim szerint. :) Én 5 hét alatt 900 ezret kerestem. Tudom, hogy néhányaknak meglepő de a táncon kívül semmi extrát nem csináltam.
3/3 anonim válasza:
Inkább menj erotikus masszőrnek. Ha nem akarsz nincs aktus meg ilyenek, aztán meg havi 800 ezertől fölfelé kereshetsz. Voltak ismerősök külföldön táncolni, de ők sem kerestek általában ennél többet, szóval ezért kár kiutazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!