Kulfoldi tancos szexmentes munkara keszulok es megbizhato ugynokseget keresek. A Kimbasic ugynokseg eddig szimpatikus volt, tud rola valaki bovebb informaciot? Esetleg masik ugynokseget ajanlani?
Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 11:52
1/5 anonim válasza:
"szexmentes munka"
Azt ugye tudod, hogy ez azt jelenti, hogy k*rvákat akarnak futtatni?
2/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen nem létezik. Miért nem ismerősök utján probálod?
3/5 anonim válasza:
Előbb utóbb úgyis egy holland sexbárban találod magad, miközben szo---pod a fa--szt.
4/5 anonim válasza:
A táncos és szexmentes munka olyan ritka, mint a cigánytelepen 3 napig a földön heverő tömött pénztárca, amihez végül az egyik becsületes ottlakó kihívja a rendőrséget...
Ergo 1:100000000000000000000000
5/5 Mirjam8312 válasza:
Sziasztok!
Eléggé el vagytok tévedve én szintén táncos vagyok.
Nem egyszerű egy dolog, de ha van tartásod sex nélkül is tudsz keresni, csak sokan gyorsan elkorcsosulnak.
A KIM Basicról csak annyit hogy dolgoztam velük és korrektek, nem hiába ők a legrégebbiek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!