Lányok, nektek ő ránézésre mennyire szimpatikus?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy "csak" egy rajz, de ha élőben elképzelitek ugyanezt az embert, akkor mit gondoltok róla?
Sajnos, kicsi a kép.
2013. máj. 21. 22:13
1/23 anonim válasza:
hogy van egy varázsló a lovagkorban aki időutazáson vitte őt keresztül és itt termett a 21. században,
3/23 anonim válasza:
igazi viking asszonynak való férfi :D
4/23 anonim válasza:
Ne ba*d, hát ez odabasz így estére.
5/23 anonim válasza:
Hogy olyan mint a húgom, csak szakállal:D
6/23 A kérdező kommentje:
Komoly kérdés.
És kelta, nem viking. Kr.e. 50-es évekből.
2013. máj. 21. 22:17
7/23 anonim válasza:
Inkább 90-es rpg-ből szerintem :D
8/23 anonim válasza:
és föl kelta sírjából, hogy nőül vegyen? hogy jön ehhez a topikhoz a kérdés? nem vágom, bocsi...
9/23 anonim válasza:
hát, ha raknék egy sárkányt, vagy egy harley-t a segge alá, akkor tetszene. amúgy karikás ostorral is el tudom képzelni, remek a fantáziám. még tovább gondolva, ilyen kis bőrcuccban, meg láncos sapiban is, úgy annyira nem jönne be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!