Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénz kell, hogy eltudj...

Mennyi pénz kell, hogy eltudj költözni a családi fészekből?

Figyelt kérdés
És ha mondjuk egyedül akarok élni albérletbe körűbelül mennyi keresett kell, hogy megélj?
2016. jún. 19. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Főváros vagy falu? Nyugat-Magyarország vagy Kelet-Magyarország? Már biztos állással távoznál vagy elköltözöl és utána állsz neki munkát keresni? Milyen igényeid vannak?

Ezek nem figyelmen kívül hagyható dolgok, így nem lehet válaszolni.

2016. jún. 19. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

albérlet díja, rezsi, kaja, utazás, szórakozás, megtakarítás díja.

számold ki, hogy ez nálad mennyi.

Én nem igénylek évente 100e ft os telefont, te lehet igen. szóval máris több a költséged mint nekem.

2016. jún. 19. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ha Budapest akkor nagyon sok(ok kinek mi a sok,de modjuk a mediánbérhez képest).

Az albérletárakkal teljesen megőrültek,egy leupuki 30nm-es lyuk is 70-80e +rezsi(ez már 100-110e),bérlet 10e...Szóval szerintem netto 200 alatt esélytelen de még akkor is meg kell húzod magad(kajárak is az egekben,és néha kell gyógyszer,ruha,egyebek)...

2016. jún. 19. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!