Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay rendelés után a felhaszná...

Szabika198308 kérdése:

Ebay rendelés után a felhasználó törölte magát! Mit tudok tenni? Pay pallal fizettem!

Figyelt kérdés

2016. jún. 14. 14:40
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ez mit jelenthet pontosan?
2016. jún. 23. 09:21
 12/28 anonim ***** válasza:

A rendelés úton van.

((((és elvileg van hozzácsatolva tracking number, amit vélhetően láthatsz, ha belépsz a Purchase History- menüpont alá, akkor valami hasonlót kellene találnod a termékednél:

Estimated delivery Tue. Jun. 21 - Wed. Jul. 13 2016

Tracking number: 32428626396))))

Ha nem érkezik meg időre, akkor majd a pay pal visszafizeti a pénzedet.

2016. jún. 23. 09:37
 13/28 anonim ***** válasza:

Ilyennek is kell/ene lennie: (nem mindig adnak számot,illetve nem mindig adnak becsült időt)

Estimated delivery Jul 06, 2016 - Jul 27, 2016

Tracking number: Tracking numberYLCMY10837768

2016. jún. 23. 10:20
 14/28 A kérdező kommentje:

Becsült idő az van, szám sajnos az nincsen :(

Estimated delivery Wednesday, Jun 22, 2016 - Thursday, Jul 14, 2016

7'' HD Bluetooth Touch Screen Car Stereo Radio 2 DIN FM/MP5/MP3/USB/AUX + Camera

7'' HD Bluetooth Touch Screen Car Stereo Radio 2 DIN FM/MP5/MP3/USB/AUX + Camera

Item price HUF 13,592.23

Quantity 1

Item number 152118035313

Shipping service Standard Int'l Shipping

Leave feedback

Contact seller

Return item

Order placed on

Monday, Jun 6, 2016

Payment method

PayPal

Payment date

Monday, Jun 6, 2016

Es ez az üzenet jött mikor "eltunt" az elado:

Estimated delivery Jun 22, 2016 - Jul 14, 2016

We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter.

This user is no longer registered on eBay.

2016. jún. 23. 11:13
 15/28 A kérdező kommentje:
Várjak olyan sokáig? Sajnos eléggé sürgető lenne a megrendelt cucc, ha nem jön meg várhatok még egy hónapot az ujrarendelés miatt.... Ha viszont megkapom és most rendelek még egyet, rajtam marad, azt sem szeretném :S
2016. jún. 23. 14:48
 16/28 anonim ***** válasza:

Itt várnod kell. Nem tudsz mit csinálni.

Attól hogy törölte magát a tag, attól még az áru a rendszer szerint már/még úton van.

Nem tudsz mást tenni. Nincs semmi máshoz jogalapod.

((((Kérheted az ebayt a tranzakció törlésére, de nem tudom, hogy belefog-e menni ebbe (hiszen nincs is eladó már, akivel tárgyalhatna). Tegyél egy próbát, de ez jelenleg veszett fejsze nyele, amíg nem érkezik meg a csomag, bár nincs nyomkövetés, ezt talán felhasználatlanod))))

2016. jún. 23. 16:14
 17/28 A kérdező kommentje:
Akkor nincs mit tennem, türelmesen várok...köszönöm a segítségeteket, ha további kellene még majd a visszautalásnál, akkor kérdeznék még :)
2016. jún. 24. 07:21
 18/28 A kérdező kommentje:
Akkor a megjelolt határidő letelte után élhetek reklamációval és visszafizetési kérelemmel csak, igaz!?
2016. jún. 24. 14:04
 19/28 anonim ***** válasza:
PErsze h meg kell várnod ezt az időt: Estimated delivery Wednesday, Jun 22, 2016 - Thursday, Jul 14, 2016
2016. jún. 24. 17:56
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem kell feltétlenül megvárnod.

Attól függ, hogy mivel akarsz reklamálni.

Amúgy nem is értem, ha még meg sem jött a csomag, akkor miért akarsz egyből reklamálni? Milyen alapon?

Ha azért akarsz reklamálni, mert nem jött meg, akkor kell megvárnod a dátum végét.

Ha azért akarsz mert:

-nem tetszik,

-hiányos a termék,

-nem a te elvárásaidnak felel meg,

-esetleg átverve érzed magadat,nem is ugyanaz a termék,

-sérült,

- stb. stb.,

akkor onnantól lehet reklamálni, amitől átvetted.

De ugye itt a csavar, ezért írtam, hogy előnyödre válhat az, hogy nincs tracking number elvileg, így nem is tudják hogy megérkezett-e, vagy sem. Ezt akkor indítod,amikor akarod (ésszerű időn belül minimum 2 hét).

2016. jún. 25. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!