Paypalon hogyan tudom aktiválni a felhasználómat?
Figyelt kérdés
ebay-es regisztráció miatt kell a paypal, és történt egy 400Ft-os pénzlevonás a bankkártyámról, és elvileg kaptam valami 4számjegyű kódot, amivel meg kell erősítenem(Paypal->My account->Overview->Status: Unverified: Get verify és erre ha rákattintok akkor kéri a kódot), hogy az én kártyám az. Hol találom meg ezt a kódot vagy mi?2015. febr. 26. 23:07
1/2 anonim válasza:
lehet a megjegyzésben van a netbankban vagy ha nincs netbankod akkor a számlakivonaton
2/2 anonim válasza:
Igen, a megjegyzés/közlemény rovatban lesz. Minden tranzakcióhoz tartozik ilyen. Lehetőségek: netbank, telebank, számlalevél, bankfiókban megkérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!