Mire költsem a pénzem? Mi lenne a leghasznosabb?
Értem én egy telefonnak nincs haszna, ami jobb képet csinál mint egy fényképezőgép. De egy kerámia forgató korongnak meg ilyen kézműves baromságoknak van haszna, ennyi erővel nyugodtan fel is lehet gyújtani azt a pénzt. Gondolkodásban még mindig gyerek vagy...
2016. jún. 13. 14:48
2/13 A kérdező kommentje:
Már bocs, de ha engem ez a terület érdekel, akkor mi a fenének vegyek valami mást, amit talán nem fogok használni... Amúgy meg agyagozni nem szoktam, szóval részedről volt gyerekes a válasz... És tudd meg hogy már most az kézműveskedésből van a zsebpénzem nagy része, amit kiegészített a ballagási ajándék... És pl. varrógéppel olyan ruhákat tudok varrni, ami nekem tetszik és nem kézzel kell napokig kínlódnom vele. Ha Téged hidegen hagy az alkotás, nem bánom...de nem kell legyerekezni ezért mást...
egy telefon hol csinál jobb képeket mint egy telefon, kedves első??
2016. jún. 13. 15:09
4/13 A kérdező kommentje:
Ez az....sehol... Egy telefon soha az életben nem fog jobb képet csinálni, mint egy felső kategóriás tükörreflexes gép...
5/13 anonim válasza:
A gép olyan szempontból jó ötlet, hogy tudsz vele pénzt keresni, mint portréfotós, tárgyfotós, rendezvény fotós, ha már gyakorlott vagy. Ha meg kell a pénz, eladhatod, ha nem is nagyon, de valamennyire tartja az értékét.
Más tippet adni az összeget és az érdeklődési körödet nem ismerve elég nehéz...
2016. jún. 13. 15:18
"A gép olyan szempontból jó ötlet, hogy tudsz vele pénzt keresni, mint portréfotós, tárgyfotós, rendezvény fotós, ha már gyakorlott vagy. "
Nem rosszindulatból de egy kamasz referencia nélküli, számlaképtelen gyereket hol fognak alkalmazni ilyen fotós munkákra??
2016. jún. 13. 15:26
7/13 A kérdező kommentje:
Ezt miből gondolod? Nem is ismersz?... Nyertem már meg fotópályázatot, sok képem jelent meg lapokban hívtak eseményfotózásra... Amiért 19 éves valaki, még nem tapasztalatlan...
8/13 anonim válasza:
Simán alkalmazhatják eseti jelleggel. Nekem volt egy boltom, ahol a cuccokat kellett felnyomni facebookra. Az egyik haverom csinálta, akinek volt jó gépe és érzéke hozzá, én meg fizettem érte.
Ha egy nem multi cégnek kell az eseményét megörökíteni, ők is hajlandóak ilyesmire, ha megfelelő ember ajánlja.
Ha valaki jól fotóz, nem kell hozzá oklevél ;)
2016. jún. 13. 16:09
9/13 anonim válasza:
Esetleg egy festőkészlet? Rajzkészlet?
Mindenképp olyan dologra költsd aminek később is hasznát veszed.A fényképezőgép is jó ötlet,ha huzamosabb ideig fotózol.Ugyanúgy a varrógép is:)
2016. jún. 13. 16:10
Ennyi idősen önképzésre költs, ne tárgyakra. Tanulj nyelveket, járj fotós képzésre, tegyél félre egyetemre. Top tükörreflexest akkor vegyél, amikor a havi fizudból is simán kijön.
2016. jún. 14. 08:24
Kapcsolódó kérdések: